Leijonat-tähtien rakkaat esittelyssä – nämä kaunottaret tukevat MM-kiekkoilijoita

Kaiken takana on nainen. MTV esittelee Leijonat-tähtien upeat puolisot!

Jääkiekon MM-kisoissa taistelevilla Leijonilla on näyttäviä avopuolisoita tukenaan koitoksessa.

Leijonakapteeni Mikko Koivun vaimo on virolaissyntyinen Helena. Pariskunta tapasi Helenan työskennellessä hotellin vastaanotossa.

Helena on kertonut, ettei tunnistanut suomalaistähteä tämän kirjautuessa hotelliin.

– Ensimmäisillä treffeillä ajattelin, että aivan kuin olisin tuntenut tämän miehen aina. Muutaman viikon kuluttua tiesin, että haluaisin viettää hänen kanssaan loppuelämäni, Helena kertoi parin alkutaipaleesta KaksPlus-lehdessä.

Mikko ja Helena avioituivat vuonna 2014. Heillä on kaksi lasta: Sofie ja Kasper.

Leijonien turnauksen avausmaalin iskenyt Patrik Laine on seurustellut viime kesästä saakka jääkiekkoilija Sanna-Mari Kiukaksen kanssa.

– Tyttöystävä on ollut niin hyvin mukana kuin vain pystyy ja aina ollut katsomassa pelejä kuin vain mahdollista. Kiitos sinne vain, Laine kehui MTV:n haastattelussa Tapparan voitettua Suomen mestaruuden.


Suomenvenäläinen NHL-kiekkoilija Alexander Barkov, 20, on löytänyt rinnalleen näyttävän vaaleaverikön.


Barkov on viettänyt lämpimiä hetkiä venäläismalli Maria Doroshinan kanssa, eikä Doroshina ole arkaillut kertoa kaksikon lämpimistä väleistä kahdelle miljoonalle Instagram-seuraajalleen.

Hyökkääjä Mikael Granlundin sydänkäpynen on mallikaunotar Emmi Kainulainen.

Mallintöiden lisäksi Emmi toimii vaatesuunnittelijana ja taidemaalarina. Pariskunta on seurustellut useamman vuoden.

Jokerit-puolustaja Topi Jaakola ja Terhi-vaimo ovat olleet yhdessä pitkään ja asuneet Jaakolan töiden puolesta muun muassa Oulussa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Yksityisyydestään tarkka pariskunta poseerasi kuvaajille viisi vuotta sitten presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

NHL-kiekkoilija Leo Komarov ja Juulia Manner ovat olleet yhdessä yli kymmenen vuotta.

KHL:ssä pelaavalla Antti Pihlströmillä on kolme lasta vaimonsa Tiian kanssa, jonka kanssa hän on seurustellut vuodesta 2007.

Florida Panthersin hyökkääjä Jussi Jokinen on ollut naimisissa lääketieteellisessä opiskelleen Salla-vaimonsa kanssa vuodesta 2007. 

MTV.fin lukijat äänestivät Leijonajoukkueen kuumimmaksi pelaajaksi Nuorissa Leijonissa Puljujärven ja Laineen rinnalla loistaneen 18-vuotiaan Sebastian Ahon.

Fanien harmiksi Aho on kertonut olevansa varattu mies, mutta tarkempia tietoja tyttöystävästään nuori mies ei ole paljastanut julkisuudessa.

Aho puhui tyttöystävästään Caroline Hurricanesin napattua hänet riveihinsä toisella kierroksella.

– Juhlistan varausta nyt viemällä tyttöystäväni leivoskahville, Helsingistä tavoitettu Aho tuumi Kalevan haastattelussa.

Leijonat saavat vastaansa Saksan äitienpäiväsunnuntaina kello 16.15. Suomen kaikki ottelut lähetetään suorana MTV3- ja MTV Sport 1 -kanavilla sekä Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat