Lehti: McLaren-mekaanikot hylkäsivät Hamiltonin

Englantilaiskuljettaja Lewis Hamiltonin välit McLaren-tallin mekaanikkojen kanssa ovat tulehtuneet, kertoo brittilehti Daily Mail.

Hamiltonin asema McLaren-tallissa kävi vaikeaksi, koska hän teki tallin sisällä erittäin pidetystä urheilujohtajasta Dave Ryanista syntipukin Australian GP:n valehtelujupakalle. Ryan sai potkut jupakan johdosta. Lehden mukaan Hamiltonin kaverit ovat varikolla laskettavissa yhden käden sormilla.

- Yksi tallin sisäpiiriläinen, joka halusi pysyä nimettömänä, kertoi: Kaikki ovat tunteneet Daveyn monia, monia vuosia ja ovat järkyttyneitä siitä, että hänestä tuli syyllinen. Sitten oli puhetta siitä, että Lewis uhkaisi jättävänsä tallin. Sellaista ei otettu hyvin vastaan, koska me olemme sitä mieltä, että hänen pitäisi osoittaa enemmän tukea sen työn jälkeen, jota olemme tehneet hänen eteensä. Kaverit uurastavat täysiä tunteja eivätkä saa läheskään samanlaista palkkiota kuin hän, Daily Mail kertoi McLaren-tallin tunnelmista.

Aiemmin auliisti kommentteja jaellut Hamilton ei ole ollut puhetuulella Kiinassa. Kansainvälinen autoliitto FIA joutui jopa huomauttamaan McLaren-tallia siitä, että sääntöjen mukaan Hamiltonin on puhuttava toimittajille. Aika-ajon jälkeen Hamilton oli hyvin lyhytsanainen.

- Kieltäydyttyään torstaina lehdistötapaamisesta, jonka hän normaalisti olisi hoitanut Kiinan GP:n alla, hänet selvästi pakotettiin tallin toimesta hoitamaan asia. Ja hän teki siitä lyhyen eikä erityisen sydämellisen. Brittiläinen maailmanmestari seisoi McLarenin varikon takana täsmälleen 3 minuutin ja 23 sekunnin ajan ympärillään lauma televisio-, radio- ja lehtitoimittajia, jotka halusivat innokkaina tietää, miten hän oli selvinnyt uransa synkimmistä päivistä, The Times -lehti kuvaili Hamiltonin käytöstä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat