Lehti: Hamilton harkitsi lopettamista

McLaren-kuljettaja Lewis Hamilton harkitsi F1-uransa lopettamista Australian GP:n valehtelukohun seurauksena, kertoo The Sunday Times -lehti.

Hamilton kertoi lehden mukaan ajatuksistaan Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtajalle Max Mosleylle.

- Hän ilmaisi turhautumisensa siihen, että McLaren oli johdattanut hänet kertomaan valheellisesti tuomaristolle, ettei häntä oltu ohjeistettu päästämään Trullia edelleen. Hän oli niin pettynyt, että hän harkitsi tallin ja lajin jättämistä. Ilmeisesti Mosley ohjeisti kuljettajaa, ettei hän tee sillä tavalla, lehti kirjoitti.

The Sunday Timesin mukaan Hamilton vaati yhdessä Anthony-isänsä kanssa McLarenilta omaa lehdistötilaisuutta, jossa hän laittoi syyt tapahtuneesta tallin urheilujohtajan Dave Ryanin niskoille.

Whitmarsh kiistää

McLarenin tallipäällikkö Martin Whitmarsh kertoi sunnuntaiaamuna Anthony Hamiltonin kiistäneen lehtiväitteen.

- Anthony kertoi minulle, ettei Lewis ole puhunut Maxin kanssa.

- Olen keskustellut Lewisin ja Anthonyn kanssa varsin useaan otteeseen. Lewisin ja Anthonyn sitoutuminen tähän talliin ei ole muuttunut missään niissä keskusteluissa. Kaikki heidän sanomisensa ovat olleet uskomattoman ymmärtäväisiä ja tukevia sille, mitä tämä talli on tehnyt heille. Ei ole ollut mitään sellaista viittausta, joka saisi minut uskomaan heidän harkitsevan tallin jättämistä tämän tai jonkin muun syyn takia, Whitmarsh sanoi.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat