Laura löysi vähäpukeisen kuvan itsestään miehensä puhelimesta – järkyttynyt reaktio vaihtui ymmärrykseen: "Muulla ei ole väliä"

0:25
Video paljastaa bikinikunnon salaisuuden.

Vaimo ei alkuun ilahtunut löydettyään vähäpukeisen kuvan itsestään miehensä puhelimesta.

Mum on the Run -blogin kirjoittaja Laura Mazza kertoo kauhistuneensa löydettyään aviomiehensä puhelimesta kuvan itsestään uimapuvussa. Tai oikeastaan takamuksestaan.

– Näin tämän kuvan aviomieheni puhelimessa, ja sanoin: 'Miksi hitossa ottaisit kuvan minusta tuosta kuvakulmasta?', Laura kirjoittaa Facebook-sivustollaan.

Hän kertoo olleensa kuvasta hyvin vaivaantunut ja pohtineensa, miksi.

Ikäviä kommentteja

Kuva muistutti häntä tilanteesta, jossa hän oli ottanut kuvan itsestään ja vastasyntyneestä pojastaan. Joku oli kysynyt naiselta, haluaisiko hän kokeilla kuorintaa, joka auttaisi eroon aknearvista ja voidetta, joka auttaisi häivyttämään tummat juonteet silmien alta.

– Olin synnyttänyt 14 tuntia. Mutta se sai minut tuntemaan oloni huonoksi, vaikka minulla oli euforinen olo, Laura muistelee.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen muistaa myös kerran, jolloin hänelle todettiin, että hänen yllänsä oleva mekko näyttäisi paremmalta, jos hän käyttäisi niiden alla muotoilevia alusvaatteita.

– Olin keisarileikkauksessa kolme kuukautta ennen sitä. Rakastin sitä, miltä näytin siinä mekossa.

"Miksi se on niin häpeällistä?"

Laura muistaa muitakin tapauksia. Hän toteaa kuitenkin, ettei syytä naisia, jotka näitä kommentteja ovat ilmoille heitelleet.

– En ole vihainen. Näin yhteiskunta on heitä opettanut, näin kultturinen paine on johtanut heidät uskomaan, jopa niin paljon, että heistä tuntuu sopivalta sanoa niin kanssasisarilleen kuin se auttaisi meitä.

– Se on taottu meihin. Sitä synnyttää ja palautuu takaisin. Eikö? Olet laiska. Et yritä tarpeeksi. Sinun täytyy oikeuttaa itsesi kaikille siitä, miksi vartalosi on muuttunut niin paljon... mutta totuus on, että sait hitto vie vauvan. Miksi se on niin häpeällistä?

Laura kertoo omaavansa selluliittia, niin kuin useimmat muutkin. Kaikilla äideillä on merkkejä siitä, että vauva on joskus asunut heidän sisällään.

– Siksi vatsamme ovat sellaisia kuin ne ovat.

Laura kehottaa kuvittelemaan, millaista olisi jos virheiden peittelyn sijaan voisi vain keskittyä arvostamaan vartaloaan ja sitä, mihin se pysyy. Itsevarmuus omaan vartaloon lähtee hänen mukaan sa sisältäpäin.

"Muulla ei ole väliä"

Joten mikä olikaan aviomiehen vastaus kysymykseen: "Miksi hitossa ottaisit kuvan minusta tuosta kuvakulmasta?"

– "Näytit niin onnelliselta!" Se oli kaikki, mitä hän näki. Ei selluliittejani, ei epätäydellisyyksiäni. Hän näki onnellisen vaimon nauttimassa hetkessä, ja hän oli oikeassa. Olin onnellinen. Olen onnellinen. Muulla ei ole väliä, Laura päättää päivityksensä, jolla on tuhansia tykkäyksiä.

Päivityksestä kirjoitti myös suosittu Love What Matters -sivusto.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja