Laura Lepistö totuttelee vapaa-aikaan urheilu-uran jälkeen

Taitoluistelu-urasta luopunut Laura Lepistö puurtaa opintojen parissa ja totuttelee lisääntyneeseen vapaa-aikaan.

Taitoluistelija Laura Lepistö, 24, päätti monen vuoden aktiiviuransa viime vuonna. Urallaan EM-kultaa ja MM-pronssia napannut Lepistö ehti tottua kiireisen urheilijan elämänrytmiin ja kilpailujen sekä treenien sanelemiin aikatauluihin. Urasta luopumisen jälkeen elämä on saanut uuden rytmin.

– Enemmän on ollut aikaa, mutta kaikkea pientä muuta on ollut koko ajan rinnalla. Viikonloput saattavat olla ihan vapaita ja arjessakin välillä on pikkaisen enemmän aikaa, Lepistö ihmettelee MTV3.fin haastattelussa.

Lepistö ei suinkaan ole täysin hylännyt luistelua, vaan on muun muassa tehnyt muutamia näytöksiä, vieraillut urheiluseuroissa sekä pitänyt lapsille luisteluleirejä.

– Jonkun verran tulee käytyä jäällä ja tykkään edelleen liikkua. Treeniohjelman jäätyä olen löytänyt liikkumisen ilon uutta kautta. Arki on välillä edelleen aika kiireistä, mutta se on kivaa, kun sitten on kaikenlaista erilaista tekemistäkin. Se on positiivista, että pysyy kiireisenä.

Kolmatta vuotta kauppakorkeakoulussa opiskelevalla Lepistöllä riittää kiireitä myös opintojen suhteen.

– Ensi vuoden aikana toivottavasti saan kandin kasaan. Markkinointi on pääaineena ja nyt olen ottanut johtamista sivuaineeksi. Saa nyt sitten nähdä, että mitä maisterivaiheessa, Lepistö miettii.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja