Toim.Sari-Leena Heilanen
Golden channel
2 cl kaneli vodkaa 
2 cl kaneli likööriä 
vanilja siirappia 
10 cl kuumaa omenamehua 
(kanelitanko)
Kuumenna lasi ensin esim. kuumassa vedessä,  jotta kuuma mehu ei halkaise lasia ja  juoma säilyy kauemmin kuumana. Kaada ensin  vodka lasiin ja sitten likööri valuta vielä  siirappi lasiin ja lopuksi höyryävän kuuma  omenamehu. Juoman sekoittamiseen sopii  vaikkapa kokonainen kanelitanko.
S.I.H.T
2 cl granberry vodkaa 
2 cl butterscotsh likööriä 
10 cl karpalomehua 
(kanelitanko)
Kuumenna jälleen lasi kuumassa vedessä.  Kaada vodka ja likööri lasiin. Kuumenna  karpalomehu ja lisää se lasiin. Tarjoa heti  höyryävän kuumana.
Nagasaki
Ota 5 kpl 'shottilaseja', jotka on täytetty  kahviliköörillä ja kermaliköörillä. Aseta  lasit ympyräksi ja laita tyhjä konjakkilasi  väärinpäin 'shottilasien' päälle. Kaada  palavaa vodkaa konjakkilasin jalalle, jolloin  palava vodka valuu shottilaseihin ja näyttävät  juomat ovat valmiita. Jotta pöydän pinta ei  vahingoittuisi, kannattaa laittaa lautanen  tai muu kuumuuta sietävä alusta juomien alle  niitä valmistettaessa.
Pikkujoulupöydän herkkuna nautitaan leipäjuustoa lakkahillon ja Creme Vispin kera. Creme Vispin voit maustaa kanelilla ja ripauksella kardemummaa. Tuoreet ja kuivatut viikunat sekä suolakeksit sopivat sinihomejuuston seuraksi. Valkohomejuustolla tai mustaleimajuustolla täytetyt kuivatut taatelit sekä sinihomejuustolla maustetut piparit täydentävät jouluiset maut pikkujoulupöydässä.