Laiha valokuvamalli, muodokas, treenattu... Millaisen naisen valitsisit mieluiten sänkykumppaniksesi? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Kuinka tärkeää vaihtelu on seksissä?

"Millainen nainen näyttää puoleensavetävältä, entä mikä tuntuu parhaalta sängyssä? Laiha valokuvamalli, muhkeat muodot, treenattu, tiukka kroppa, normaali, pehmeä, kouraan sopiva... Kuka miellyttää silmääsi, entä kenet valitsisit sänkykumppaniksi?" kysyy nimimerkki Rosanna.

Näin miehet vastasivat

"Eipä sekoiteta kahta eri asiaa. Puoleensavetävä nainen ei yleensä ole sama kuin paras panokumppani, eikä näissä operoida samoilla piirteillä tai kyvyillä. Esimerkiksi minua miellyttää vähemmän rintava, niin sanotusti luonnonkaunis nainen, mutta sänkyyn kelpaisi vastakohta, kunhan asenne on tapissa.

Kärjistäen voisi sanoa, ettei sänkykumppanin ulkonäöllä ole juuri väliä, kunhan on päästy patjalle asti. Tekniikka, asenne ja hetken kiihko ratkaisevat, mikä tuntuu parhaalta. Toki nättiä ja silmää miellyttävää naista on luontevampi vokotella petikaveriksi, joten tietynlaisen yhtäläisyyden voi vetää, vaikkei sillä olisi mitään tekemistä itse aktin onnistumisen kanssa."
– Herra 47, aviossa

"Ulkonäön suhteen en itse ole niin tarkka, vaan luonne on tärkeämpi, ja huumorintaju."
– 44, sinkku

"Eiköhän tämä ole pitkälti makuasia ja täysin samaa vastausta et jokaiselta mieheltä tule saamaan. Itseäni vetävät puoleensa pienet rinnat, treenattu kroppa ja pyöreä peppu."
– 27, sinkku

"Pehmeää ja kurvikasta ja naisellista vartaloa on mukava hiplata ja kosketella, mutta kyllä hiukka treenattu tai vaikka hoikkakin on oikein hyvä ja kiva. Naisia on monenlaisia ja niin monenlainen näyttää ja tuntuu hyvältä, että on vaikea antaa kysymykseen mitään lyhyttä vastausta. Ehkä joku on nuorena ja hoikkana viehättävä, ja sitten hiukka vanhempana ja kurvikkaana ja vähän muhkeana/pehmeämpänä todella seksikäs..."
– 24, sinkku

"Puoleensavetävää on kroppa, jonka kanssa nainen on itse sinut. Jos naisella on ongelmia oman kehonkuvansa kanssa, se heijastuu aina myös vuoteeseen. Jos on pakko valita, niin pakarat, sellaiset, jotka värähtelevät hetken, kun niitä läimäyttää, joihin uhkaa tukehtua."
– 52, parisuhteessa

"Hoikat naiset ovat ennemmin makuuni, mutta enemmin se varmaan riippuu, että kuinka sängyssä nainen toimii. Varmaan molemmat osaavat olla aktiivisia ja passiivisia. Hoikissa on se hyvä puoli, että taipuu paremmin eri asentoihin, kun minusta voisi olla muitakin asentoja kun perinteinen lähetyssaarnaaja. Hygieenisyys myös tosi tärkeää, eli jos hiki ja joku muukin haisee, se on nounou."
– 47, naimisissa

"Olen ihastunut häneen laiheliinina. Nyt hänellä alkaa olla jo muhkeita muotojakin. Aina yhtä ihana. Hän on ehkä lahnamainen sängyssä, mutta nautin suunnattomasti."
– 62, naimisissa

"Kunnon pepulla varustettu, tumma, nuori nainen."
– 19, sinkku

"Mikä vaan naisellinen kelpaa, kunhan on muotoja ja kauniit piirteet näin muuten."
– 26, naimisissa

"Käteen sopivan pienet rinnat menevät jatkoon."
– 47, avoliitossa

"Pyöreä kiinteä peppu ja silikonirinnat."
– 37, naimisissa

"Naisellinen, itsestään huolta pitävä kokonaisuus kiinnostaa itseäni."
– 52, naimisissa

"Normaali perheenäiti tai sopivasti pyöreähkö on parasta. Laiha ja timmi on kuin miehen kanssa olisi."
– 30, avioliitossa

"Oma puoliso tuntuu ja näyttää parhaalta, jopa jo näin 23 avoliittovuoden ja kahden lapsen jälkeen. Ei ole tarvinnut muita kokeilla."
– 49, naimisissa ​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja