Mainos

Lahjakkaat Arajuuren veljekset ovat melkoisia hurmureita – muusikko ja jalkapalloilija valloittavat maailmalla

Nummelassa kasvaneet Arajuuren veljekset Paulus ja Niila ovat näyttelijä Aila Arajuuren lapsenlapsia. Molemmat veljeksistä niittävät tahoillaan mainetta ulkomailla. 

Niila Arajuuri solmi hiljattain levytyssopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa ja esiintyy loppuunmyydyille saleille.

Niila kuuluu Samu Haberin managerointifirman artisteihin ja on soittanut kymmenille tuhansille ihmisille Saksassa Haberin luotsaaman Sunrise Avenuen lämmittelijänä. Niilan Gratitude-albumi julkaistiin maaliskuussa. 

Niilan nuorempi veli Paulus pelaa puolalaisseura Lech Poznanin riveissä ja edustaa myös Suomen jalkapallomaajoukkuetta puolustajana. Hän on tehnyt kaikki Suomen karsintamaalit viime lokakuun 11. päivästä saakka.  

Lahjakkaat veljekset kertovat saaneensa kotoaan paljon kannustusta uravalinnoissaan. 

– Olemme saaneet kotoa täyden tuen unelmiemme tavoittelussa. Sitä on oppinut arvostamaan suuresti, Niila kertoi syksyllä Lastenklinikoiden Kummit-lehdessä. 

Samaisessa haastattelussa Niila kertoi, että harrasti itsekin aikoinaan jalkapalloa, mutta ei löytänyt siihen samaa paloa kuin veljensä Paulus, joka puolestaan ei löytänyt vastaavaa intohimo musiikista. 

– Rytmitajua minulta löytyy vähän, mutta lauluääntä ei yhtään, Paulus sanoo Kummit-lehdessä.  

Molemmilla veljeksillä on Instagramissa melkoinen määrä seuraajia, eikä ihme, sillä Arajuuren pojat näyttävät olevan melkoisia hurmureita. 

Pauluksella on seuraajia hieman vajaat 9000. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Niilalla on seuraajia hieman yli 14 000. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja