Lady Gagan ja Bradley Cooperin esiintyminen Oscar-gaalassa puhuttaa – myös Mel B osallistui keskusteluun

Oscar-palkitut arviossa tuoreeltaan 7:30

Lady Gagan ja Bradley Cooperin tunteikas tulkinta on saanut ihmiset epäilemään, ettei kaksikon välillä voi olla vain ystävyyttä.

A Star Is Born -elokuvaa tähdittäneet Lady Gaga ja Bradley Cooper esittivät Oscar-gaalassa elokuvan tunnuskappaleen Shallow. Kaksikko on esittänyt kappaleen aikaisemmin yhdessä Las Vegasissa. Tuolloin lavalla nähty kemia aloitti kommenttiryöpyn, jossa osan oli vaikeaa uskoa, ettei Gagan ja Cooperin välillä olisi mitään ystävyyttä enempää. 

Bradley Cooper on naimisissa Irina Shaykin kanssa ja heillä on myös 2-vuotias tytär. Lady Gaga erosi hiljattain kihlatustaan Christian Carinosta.

Oscar-gaalan tunteikas tulkinta käynnisti keskustelun jälleen. Vaikka Shayk näytti vuolaasti innokkaalta katsoessaan Gagan ja Cooperin esitystä, ja vielä halasi Gagaa esityksen jälkeen, eivät huhujen siivet tunnu katkevan. Nyt Spice Girls -yhtyeestä tuttu Mel B,eli Melanie Brown kommentoi myös esitystä vierailtuaan Good Morning Britain -ohjelmassa Piers Morganin haastateltavana. 

Haastattelussa hän kommentoi tunteneensa olonsa tukalaksi Irina Saykin puolesta. Hänen mielestään Gagan ja Cooperin välisestä katseesta näkyi rakkaus.

– Haluaisin ajatella, että se oli osa vain esitystä, koska on olemassa naisten välisiä sääntöjä ja toivottavasti se oli vain ammatillista, Mel B totesi.

Katso esitys alta.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat