Näin Bradley Cooperin tyttöystävä reagoi tunteikkaaseen Oscar-esitykseen – ex-vaimo: "Mestari manipuloimaan"

Lady Gagan ja Bradley Cooperin sähköinen esitys Oscar-gaalassa sai internetin kuhisemaan – ja unohtamaan Cooperin puolison. 

Viikonvaihteen Oscar-gaalan suurimmiksi puheenaiheiksi nousivat A Star is born -elokuvan tähdet Bradley Cooper ja Lady Gaga. Kaksikko esitti palkitun hittikappale Shallown gaalassa niin tunteikkaasti, että internetissä alettiin povata heidän välilleen suurta rakkaustarinaa. 

Cooper ja Gaga nousivat lavalle käsi kädessä, katsoivat toisiaan laulaessaan tiiviisti silmiin ja lopulta istuivat samalla pianotuolilla kasvot kiinni toisissaan. Tunnelma oli tiivis, eikä tähtien välinen kemia jäänyt keneltäkään huomaamatta. 

Romanssiuhuja on villinnyt myös se, että Lady Gaga on vastikään purkanut kihlauksensaChristian Carinon kanssa. 

Cooper on kuitenkin onnellisesti parisuhteessa tyttöystävänsä Irina Shaykin kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2015 ja heillä on melkein kaksivuotias tytär Lea de Seine Shayk Cooper

Yleisössä istunut Shayk itse vaikutti olevan esityksestä aivan yhtä innoissaan kuin muutkin ja taputti sen päätteeksi seisaaltaan aurinkoisesti hymyillen. Cooperin ja Gagan palattua paikoilleen Shayk ja Gaga vielä halasivat toisiaan lämpimästi. 

Ex-vaimolla sana sanottavana

Cooperin ex-vaimo Jennifer Esposito saattaa suhtautua asiaan vähemmän suopeasti. 

David Spade naureskeli esityksen jälkeen Instagramissa, että kaksikon välillä on pakko tapahtua jotakin. 

– Ha, Esposito kommentoi julkaisua terävästi. 

Hän ja Cooper olivat vuonna 2007 naimisissa vain neljä kuukautta. Esposito on myöhemmin elämäkertakirjassaan puhunut entisestä miehestään vähemmän ylistävästi. 

– Hän oli hauska, fiksu, koppava ja ylimielinen sekä mestari manipuloimaan. En välttämättä niinkään pitänyt häntä viehättävänä, mutta ajattelin, että voisin nauttia hänen huumorintajustaan ja hölmöilystään hetken. 

Naisen mukaan Cooperilla on ilkeä ja kylmä puoli, ja heidän suhteensa pyöri vain hänen ja hänen tarpeidensa ympärillä. 

Lue myös:

    Uusimmat