Kysyimme ihmisiltä eri maista vinkkejä flunssan nujertamiseen – somesta tuttu brittimies antaa yhdelle juomalle täydet 10 pistettä

Jäätelö, kuumaa vettä vai vodka – miten ihmiset parantavat flunssaa? 3:54
Katso videolta suomalaisten flunssavinkit. Entä minkä flunssajuoman brittiläinen Joel Willans rankkasi maukkaimmaksi?

Kurkkukipu ja vuotava nenä ovat synkän syksyn ikuisia kumppaneita. 

Suurimmassa osassa flunssan hoitosuosituksista kehotetaan pesemään käsiä, lepäämään riittävästi ja ottamaan tarvittaessa lääkkeitä.

Kyselimme ihmisiltä eri maista, millä tavoin he yrittävät nujertaa flunssaoireet.

Suosituin apu flunssaan oli kuuma juoma – tee tai vesi. Mutta juomavaihtoehdot olivat hyvin erilaisia. Niiden joukossa oli inkivääriä, hunajaa, sitruunaa, valkosipulia ja jopa suolaa.

Mielipiteet jäätelön syömisestä kurkkukipuun jakautuvat sekä suomalaisten että ulkomaalaisten kesken. Jotkut ihmiset pitävät kuumasta teestä kylmän jälkiruoan sijaan, kun taas toiset ovat kokeilleet jäätelöäkin.

Myös erilaiset kivennäisaineet ja vitamiinit ovat suosittuja suomalaisten keskuudessa, kuten esimerkiksi sinkki ja C-vitamiini. Ihmiset kuitenkin varoittavat, että niitä on otettava heti ensimmäisten vilustumisoireiden alkaessa, muuten niillä ei ole vaikutusta

Jotkut epätavallisimmista resepteistä sisälsivät vodkahieronnan ja perinteisen brittiläisen juoman, joka on valmistettu kuumasta vedestä, viskistä ja hunajasta.

Viimeisen reseptin saimme @veryfinnishproblems-tilistään tunnetulta, 16 vuotta Suomessa asuneelta englantilaiselta kirjailijalta, Joel Willansilta, jonka kanssa testasimme suosituimpia flunssajuomia.

Katso yllä olevalta videolta, mitkä ovat suomalaisten suosimat hoidot flunssaan ja minkä flunssajuoman brittimies rankkasi maukkaimmaksi!

Lue myös:

    Uusimmat