Kysely: Tuhosiko lautapeli ystävyyden tai parisuhteen? Jaa kokemuksesi

Tunnustaudutko huonoksi häviäjäksi vaikka voittajana olisi oma kultasi? Aiheuttaako kilpailuhenki ystäväpiirissänne tai perheessänne ongelmia?

Kismittääkö sinua, jos puolisosi tai ystäväsi voitti taas tutun lautapelin? Tai ärsyttääkö sinua kaikkitietävä ystäväsi, joka voittaa kaikki pelit ja osaa kaikki vastaukset?

Jos tunnistit tuttuja tilanteita lautapelien parista, vastaa kyselyyn ja kerro hauskin, katkerin tai ikimuistoisin tarinasi lautapelikerrasta. Kokoamme hauskimmat tarinat jutuksi.

Tarinoita lautapelien parista

Parisuhde vaarassa

"Muistan kyllä yhden jos toisenkin peli-illan, jossa Alias-sanaselityspeli on aiheuttanut omaan ja kavereiden parisuhteeseen kolhuja. Onko mitään ärsyttävämpää kuin se, että oma kumppani ei kerta kaikkiaan tajua jotain simppeliä selostusta?

Pahinta kaikista on, jos sana ja sen selitys liittyy vielä johonkin yhteiseen muistoon ja toinen ei vaan muista tai tajua." 

Pilkunviilaaja

"Vietämme vuosittain tuttavaperheeni luona pikkujouluja. Traditioihin kuuluu jouluruoka, viinit ja Trivial. Kuusikin koristellaan. Riitaa tulee lähes aina ja yksinomaan Trivialin takia. Huonoimmille pelaajille annetaan armopullia ja säännöistä luistetaan. Inhoan sitä.

Viime vuosina minun kanssani ei enää ole suostuttu pelaamaan, olenhan säännöistä tarkka. Juhlat ovat onnistuneet paljon paremmin ilman Trivialia. Silti niitä huijaamalla saatuja voittoja muistellaan edelleen."

Huono häviäjä

"Olin lapsena niin surkea häviäjä, ettei sisko vieläkään suostu pelaamaan kanssani. Kerran pelasin isääni ja kummisetääni vastaan ja kas kummaa, eihän ekaluokkalainen aikuisia vastaan pärjännyt.

Menin vaatekaappiin murjottamaan, enkä tullut ulos, vaikka oven läpi yritettiin houkutella. Vietin vaatekaapissa hetken jos toisenkin lapsuusvuosien aikana manaamassa surkeita pelikumppaneitani, vaikka todellisuudessa vika taisi olla huonoissa pelitaidoissani." 

Jokeripelaaja

"En ikinä suostu pelaamaan Trivial Pursuitia joukkueessa, vaan toimin jokeripelaajana kaikkien avustajana. Kerron, jos tiedän oikean vastauksen ja saan tilaisuuden päteä. Näin en koskaan häviä, sillä saan aina olla osa voittajajoukkuetta."


Lue myös:

    Uusimmat