Kypäräkamera tallensi "valonnopeudella" kiitäneen moottoripyöräilijän järjettömän tempun – tällaista nopeuseroa harvoin näkee

Moottoripyöräilijä kuvasi oman kolarinsa – kooma ja vakava aivovamma 2:31
KATSO MYÖS: Tämä video ei liity juttuun, mutta materiaali voi järkyttää herkimpiä: 270 km/h liikenteen seassa kaahannut moottoripyöräilijä huomasi kuorma-auton liian myöhään. Juttuun liittyvän videon löydät artikkelin perästä.

Jutun perästä löytyvällä videolla useampikin henkilö on lähellä päästä hengestään.

Moottoripyöräily on hauska harrastus, ja öisellä tyhjällä moottoritiellä rinta rinnan kavereiden kanssa ajaminen on varmasti vapauttavaa. Mutta se, mikä ei ole hauskaa, eikä vapauttavaa, on se, kun joku pujahtaa sinun ja kaverisi välistä moninkertaisesti teitä kovemmalla nopeudella.

Uskomattoman vaaralliselta näyttävä läheltä piti -tilanne tallentui moottoripyöräilijän kypäräkameraan.

Rinta rinnan ajavien moottoripyöräilijöiden välillä ei ole tilaa kuin parisen metriä, mutta silti takaa tuleva motoristi pamauttaa heidän välistään täysin järjettömällä nopeudella. Mikäli joku olisi tehnyt tilanteessa yllättävän liikkeen, olisi lopputulos voinut olla kuolettava useammallekin osapuolelle.

Pätkä ladattiin Reddit-keskustelupalstalle viikko sitten. tehtyjen laskelmien mukaan kaksikon välistä puikahtaneen moottoripyörän nopeudeksi arvioitiin yli 250 kilometriä tunnissa.

Moottoripyöräilijän toimintaa hämmästeltiin keskustelupalstalla.

– Näin tämän videon otsikon ja olin tulossa pätemään, että ei varmasti ollut valonnopeudella. En voikaan sanoa niin enää nähtyäni videon, yksi käyttäjä kommentoi. 

Katso video alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähteet: Reddit, Carscoops

Lue myös:

    Uusimmat