Mainos

Kymen Sanomat: "Risumiehen" terveys heikentynyt kiusaamisen vuoksi – joutui sairaalaan

Sosiaalisessa mediassa Risumieheksi nimetty kouvolalainen 72-vuotias Jorma Hirvonen on joutunut sairaalaan, kirjoittaa Kymen Sanomat. Lehteen yhteyttä ottaneen läheisen sukulaisen mukaan miehen terveys on heikentynyt selvästi viime kuukausina.

Sukulainen arvelee, että taustalla on kiusaaminen ja häirintä, jota mies on joutunut kokemaan YouTubessa julkaistun Raivokas risunjemmaaja -videon jälkeen. Kouvolassa kesäkuussa 2016 kuvattua videota ja siitä tehtyjä versioita on katsottu netissä useita satojatuhansia kertoja.

Sukulaisen mukaan Hirvosen on ollut viime kuukausina vaikea liikkua julkisilla paikoilla ilman, että joku on tullut vinoilemaan ja hän on lopettanut entisissä vakiruokapaikoissaankin käymisen. Myös hänen ikkunansa takana on käyty huutelemassa ja auton tuulilasiin sekä postilaatikkoon on jätetty vihaviestejä.

– Hän ei ollut poistunut ennen torstaita asunnostaan kymmeneen päivään, miehen sukulainen sanoo lehdelle.

Hirvonen kertoi häirinnästä aiemmin myös itse Ylen Perjantai-ohjelman sivulla julkaistulla videolla.

– Eikö tämä lopu koskaan? En ole omasta mielestäni mikään kuuluisuus.

Pari viikkoa sitten Hirvonen sai YouTube-videon vuoksi syytteet laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksesta. Kuvaaja puolestaan on saanut syytteen yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.