Kylpyhuoneessa vai makuuhuoneessa – missä pyykkikoria kuuluu pitää? Tästä kiistellään nyt netissä

Kauhunhetkiä pyykkituvassa: nainen löysi käärmeen vaatteidensa seasta 0:37
Kauhunhetkiä pyykkituvassa! Pahaa-aavistamaton nainen pelästyi löydettyään käärmeen vaatteidensa seasta.

Missä sinä pidät pyykkikoriasi? Facebookissa virisi keskustelu siitä, että kaikki eivät pidäkään pyykkejään samassa paikassa.

Aiemmin väännettiin kättä siitä, miten pyyhkeet kuuluu taitella kaappiin. Nyt tarjolla on toisenlainen kotipulma pohdittavaksi: missä pyykkikoria kuuluu pitää?

Kuuluuko pyykkikorin olla kylpyhuoneessa vai makuuhuoneessa?

Yahoo bongasi keskustelun aiheesta suljetussa Facebook-ryhmässä ja havaitsi, että kaikki eivät pidäkään pyykkejään samassa paikassa. Netissä kiisteltiin siitä, kuuluuko pyykkikorin olla kylpyhuoneessa vai makuuhuoneessa.

Osa piti pyykkejä kodinhoitohuoneessa, koska pyykkääminenkin tapahtuu siellä; idean vastustajat huomauttivat, ettei kukaan mene erikseen kodinhoitohuoneeseen viemään pyykkejään koriin, joten pyykkikoria täytyy säilyttää muualla.

– Makuuhuoneessa vaatteille, yksi kodinhoitohuoneessa likaisille pyyhkeille, kylpyhuoneen matoille, keittiöpyyhkeille ja niin edelleen, Yvonne Clark pohtii toisessa Facebook-kyselyssä aiheesta.

– Jokaisessa makuuhuoneessa on kori. Ne sitten kerätään ja viedään pyykkiin, Maralyn Madaz sanoo.

Vaatteet päätyvät joka tapauksessa lattialle?

Osalla kommentoijista oli kotonaan useita pyykkikoreja, joita säilytettiin sekä makuuhuoneissa että vessassa. Osa piti pyykkikoriaan porrastasanteella tai muussa näkyvässä paikassa.

Moni huomautti, että lapsiperheessä vaatteet tuntuvat joka tapauksessa välttelevän kaikkia koreja ja päätyvän lattialle.

Kodinhoitohuone voitti kyselyn

Yahoo kysyi myös lukijoiltaan, missä he pitävät pyykkikorejaan. Kodinhoitohuone voitti kyselyn; toiselle sijalle nousi kylpyhuone, kolmannelle taas makuuhuone tai vaatekomero.

Lue myös:

    Uusimmat