Tältä näyttävät tyynyt, joita ei ole pesty 10 vuoteen – tyttöystävä sai tarpeekseen miehen iljettävästä salaisuudesta: "Hän ei varmaan edes huomaa"

Käytettyjen tyynyjen pesu ei ole koskaan näyttänyt näin tarpeelliselta. Naisen TikTok-videota on katsottu jo liki kaksi miljoonaa kertaa.

Tiesitkö, että tyynyt tulisi pestä kolmen kuukauden välein? Lisäksi olisi syytä muistaa, että säännöllisin väliajoin ne tulisi vaihtaa kokonaan uusiin. Tämä fakta on selvästi jäänyt pimentoon TikTok-käyttäjä Margaretin poikaystävältä, joka on nukkunut samoilla tyynyillä jo kymmenen vuoden ajan pesemättä niitä kertaakaan!

Margaret esitteli poikaystävänsä tahraisia tyynyjä hiljattain julkaisemallaan videolla ja kaikkien onneksi näytti myös, kuinka pesi ne parempaan kuntoon. Naisen mukaan poikaystävä ei ollut suostunut vaihtamaan tyynyjä uusiin. Puhdistusoperaatio kiinnosti TikTok-käyttäjiä, sillä videota on katsottu jo yli 1,7 miljoonaa kertaa! Videosta uutisoi muun muassa Metro.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Aluksi Margaret yritti pestä tyynyjä kylpyammeessa hyödyntäen pesuainetabletteja, booraksia ja valkaisuainetta, mutta loppujen lopuksi hän kärsimättömänä heitti tyynyt vielä pesukoneen pestäväksi.

– Hän ei varmaan edes huomaa, mutta minä nukun paremmin tietäen, että nuo inhottavat tyynyt ovat puhtaat, nainen nauraa videolla.

"Korvaa koko poikaystävä"

Videota kommentoineet ovat olleet pöyristyneitä poikaystävän toiminnasta.

– Tyynyissä on parasta ennen -päiväys. 10 vuotta on vain..., huomautti eräs kommentoija oksennusemojin kera.

– Korvaa koko poikaystävä, ehdotti toinen.

– Jos hän ei huomaisi, että olet pessyt ne, miksi hän huomaisi, että olet korvannut ne uusilla? ihmetteli eräs.

– En voisi seurustella jonkun kanssa, jonka mielestä tämä on ok, jyrähti yksi kommentoija.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat