Haa-lu-vei vai haa-vei-lu? Mies julkaisi kuvan keittiövälineiden oikeasta järjestyksestä laatikossa: "Uskoni ihmiskuntaan on mennyttä"

1:13 Haarukat, lusikat ja veitset: missä järjestyksessä ruokailuvälineiden kuuluu olla?

Netissä kiistellään jälleen yhdestä ikuisuusaiheesta: missä järjestyksessä keittiövälineet kuuluvat laatikkoon? Onko oma järjestyksesi haa-vei-lu, lu-vei-haa vai kenties joku muu?

Keittiövälineiden oikea järjestys laatikossa on aiheuttanut jälleen kiivaan somekeskustelun, kun pahaa-aavistamaton brittimies ilmaisi oman mielipiteensä kuvan kera Facebook-ryhmässä. Kyse on siis siitä, mihin järjestykseen ihmiset laittavat haarukat, veitset ja lusikat keittölaatikon lokerikossa. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä

–  Olen pahoillani, mutta jos keittiölaatikkosi järjestys ei ole veitset, haarukat ja lusikat, sinun on lähdettävä täältä, lähes kahden miljoonan seuraajaan How to DAD -ryhmän ylläpitäjä kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Kuvasta syntyi välittömästi somehitti ja monilla ihmisillä oli sanansa sanottavana kiistaan.

– Haarukat, veitset ja lusikat, juuri kuten asettelisit ne kattauksessakin, Jan Liggins perusteli vastaustaan. 

– Laita veitset ja haarukat laatikoon niin, kun laittaisit ne pöytäänkin. Lusikat kuuluvat sivuun! Rehellisesti, uskoni ihmiskuntaan on mennyttä. Minulla ei ollut aavistustakaan, että näin moni ihminen tekee tämän asian näin väärin, toinen kommentoi,

Brittilehti Mirrorin mukaan eräs kommentoija sai ”psykopaatin” leiman kerrottuaan lusikoiden kuuluvan keskelle.

Vaikka asia vaikuttaa kovin vähäpätöiseltä, aiheesta näyttää joka kerta syntyvän valtaisa somekiista. Oikea järjestys on aiemmin aiheuttanut keittiökiistan muun muassa Redditissä.

Mikä on oma järjestyksesi? Haa-vei-lu, lu-vei-haa, vei-haa-lu, vai joku muu? Jos haluat aiheuttaa kunnon keittiövälinesopan, jaa oma mielipiteesi kavereillesi somessa. 


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja