Kuvat: Tuskalliset erot ajoivat hurjiin muodonmuutoksiin – tässä naisten upeat kostokropat

”Kostokroppa” on muodostumassa suoranaiseksi ilmiöksi. Eron jälkeen naiset pistävät koko elämäntyylinsä remonttiin saavuttaakseen unelmiensa vartalon – kostoksi.

Tosi-tv-tähti Khloe Kardashian on saanut tuta nahoissaan sen, miltä tuntuu olla tituleerattu pullukaksi, isokokoiseksi, isoluiseksi – miksikä vain, mikä viittaisi siihen, että kiloja on kertynyt liikaa. Kolmesta siskoksesta pisimpänä hän on saanut mediassa maineen siitä, että olisi kovinkin isokokoinen.

Khloe vuonna 2012 ja 2015

Khloe ja Lamar vuonna 2012.
Khloe ja Lamar vuonna 2012. Copyright: �© www.splashnews.com. Photographer: Lawrence Schwartzwald.
Khloe Kardashian (1)
Khloe Kardashian laihdutusoperaation lopputulosta on kuvattu sanoin "kostokroppa". Copyright: © www.splashnews.com/ All Over Press. Photographer: Brian Prahl / Splash News.

Kun Khloe erosi vuonna 2013 aviomiehensä Lamar Odomin kanssa, nainen aloitti elämäntaparemontin ja suuntasi salille. Parin vuoden aikana 31-vuotias Khloe on laihtunut yli 12 kiloa – ja niinpä media alkoi vuorostaan puhua kyseessä olevan ”revenge body”, eli vapaasti suomennettuna kostokroppa.

Khloe vuonna 2010 ja 2015

Khloe 2010
Khloe vuonna 2010. Copyright: �© www.splashnews.com. Photographer: Jackson Lee /Splash News.
Khloe vuonna 2015.
Khloe vuonna 2015. Copyright: © www.splashnews.com. Photographer: FJRNEWZ / Splash News.

Kostokropan tarkoitus olisi ikään kuin näyttää, mistä entinen kumppani jääkään paitsi.

Oman elämänsä kostokropat

Eron jälkeen toiset tarttuvat sydänsuruissaan jäätelöpurkkiin, toiset haluavat pistää koko elämänsä remonttiin. Monet ajattelevat, että laihduttaminen on mitä parhain keino kostaa entiselle puolisolle.

The Sun esittelee sivuillaan neljän naisen muodonmuutostarinat.

Nadina, 27 – laihdutti kostoksi siitä, että häntä haukuttiin lihavaksi

thesun

Nadina vuonna 2010 ja nyt. Kuvakaappaus: The Sun

27-vuotias Nadina Knight seurusteli poikaystävänsä kanssa vuosia – kunnes personal trainerina toimiva poikaystävä jätti hänet ylipainon vuoksi. Jopa poikaystävän kaverit nimittelivät Nadinaa pullukaksi, ja samaten myös uusi tyttöystävä, joka saapui kuvioihin alta aikayksikön. Pahinta oli, että entisen uusi kumppani oli korostetun laiha.

Tuolloin 100-kiloinen Nadina kertoo juoneensa reippaita määriä alkoholia ja juhlineensa paljon, mutta päätti lopettaa kaiken tämän muuttaakseen elämänsä – ja ennen kaikkea kroppansa. Hän päätti kostaa exälleen laihduttamalla. 

Niinpä hän jätti limujuomat, suklaat ja muut herkut, suunnisti salille ja aloitti terveellisen ruokavalion. Kahdeksassa kuukaudessa Nadina laihtui lähemmäs 45 kiloa.

Vuosi myöhemmin hän törmäsi entisensä äitiin, joka ei meinannut tunnistaa Nadinaa. Nadina oli revetä riemusta ajatellessaan, että hänen entisensä saisi kuulla, miten upean muodonmuutoksen hän onkaan kokenut. Hänen mielestään laihtuminen oli paras kosto ikinä kaikkien ilkeiden kommenttien jälkeen.

Carol, 38 – uusi tyyli muodonmuutoksen myötä

The Sun esittelee neljä eron jälkeen laihduttanutta naista.

Carol painoi ennen 93 kiloa. Kuvakaappaus: The Sun

38-vuotias kolmen lapsen äiti Carol Speight kertoo olleensa ennen eroa hyvinkin ylipainoinen ja onneton. Niinpä hän päätti pistää koko kroppansa remonttiin: hän aloitti kunnon rääkkikuurin, osti trendikkäitä vaatteita, vaihtoi hiustyyliään ja suurennutti rintansa. Hän kertoo olevansa ylpeä "kostokropastaan" – hän ei koe olevansa enää surullinen, itkuherkkä nainen, jolla ei ole suuria odotuksia elämästä.

Lyn, 43 – mies petti, vaimo laihdutti

The Sun esittelee neljä eron jälkeen laihduttanutta naista.

Viiden lapsen äiti halusi muutti elämänsä. Kuvakaappaus: The Sun

Lyn McGirr, 43, kertoo uskoneensa miehensä rakastaneen häntä sellaisena kuin oli. Mutta kun mies jäi kiinni pettämisestä netissä, he erosivat. Eron myötä Lyn kuitenkin koki saavansa elämänsä takaisin, aloitti urheilun ja muutti ruokailutottumuksiaan. Ennen 111-kiloinen nainen painaa nyt lähemmäs 60 kiloa.

Laura, 29 – itsetunto kohosi laihtumisen myötä

thesun2

Entinen aviomies lyttäsi Lauran itsetunnon. Kuvakkaappaus: The Sun

Laura Wilde, 29, kertoo kärsineensä itsetunto-ongelmista entisen aviomiehensä vuoksi. Aviomies lyttäsi tasaisin väliajoin vaimonsa itseluottamuksen pohjamutiin. Kun kahden lapsen äiti erosi miehestään, koko elämä muuttui. Hän pudotti painoaan yli 30 kiloa vain parissa kuukaudessa. Traumaattisen suhteen ja eron myötä Laura haluaa lähettää miehelleen vain tällaiset terveiset: katso minua – itke vaan perääni!

HTTP Status 404 – Not Found

HTTP Status 404 – Not Found

Oletko sinä havitellut "kostokroppaa"? Kerro meille tarinasi!

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja