KUVAT: Tunnistatko Anu Sinisaloa sähäkän permistyylin takaa?

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailija Anu Sinisalo aloitti aktiiviuransa näyttelijänä jo 1990-luvulla. Uran varrelle mahtuu lukuisia rooleja – ja niiden mukanaan tuomia muodonmuutoksia.

Tähtitanssien parketilla koko kansan hurmannut Sinisalo valmistui Teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen maisteriksi vuonna 1996.

Lähes 20 vuotta myöhemmin Sinisalo löytää elämästään yhä yhtymäkohtia opiskeluaikoihin.

– Nyt tanssikisasta tulee vähän mieleen 1990-luku, jolloin valmistuin teatterikorkeaskoulusta. Silloin juuri pukeuduin lähinnä trikoihin ja villapaitoihin aivan kuin nytkin, Anu naurahtaa.

Vuosien varrella naisen tyyli on ehtinyt vaihtua moneen kertaan. Muun muassa vuonna 2006 vaalea näyttelijätär ihastutti sähäkällä permanentillaan.

Näyttelijänuransa Sinisalo aloitti teatterissa ja televisiosarjoissa, ja hänet on nähty lukuisissa tv-sarjoissa kuten Samppanjaa ja vaahtokarkkeja, Kaverille ei jätetä, Salatut elämät, Presidentin kanslia ja Helppo elämä.

Palkintoja kahmineessa Helppo elämä -draamasarjassa Sinisalo on voittanut roolistaan jopa parhaan naisnäyttelijän Venla-palkinnon vuonna 2010. 

Sinisalon ensimmäinen rooli pitkässä elokuvassa oli teoksessa Kymmenen riivinrautaa vuonna 2002. Sen jälkeen hän on näytellyt esimerkiksi Vares – pahan suudelma -elokuvassa, jonka pääosaa näyttelee hänen miesystävänsä Antti Reini.

Sinisalo nähdään ensi vuonna ilmestyvässä Vapaita-musiikkielokuvassa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat