KUVAT: Pukeutumisvinkit povekkaille – nämä vaatteet pukevat uhkeita

Kurveistaan kannattaa olla ylpeä, mutta runsas povi voi vaatia erityistä huomiota pukeutumisessa.

 Tietynlaiset vaatteet voivat saada uhkean naisen näyttämän todellistakin runsaammalta, ja esimerkiksi istuvien jakkujen löytäminen voi olla vaikeaa. Sitä paitsi, aina ei välttämättä halua, että katseet kohdistuvat juuri rintamukseen.

Kokosimme yleisön pyynnöstä vinkkejä runsasta povea imartelevaan pukeutumiseen.

Suosi näitä:

Hyvät alusvaatteet

Kaikki lähtee alusvaatteista. Satsaa tukeviin rintaliiveihin, jotka ovat oikeaa kokoa ja pitävät rinnat oikealla paikallaan. Kohti polvia valuvat rinnat saavat sinut näyttämään todellista lihavammalta ja vanhemmalta. Muista valita tarpeeksi paksut olkaimet, jotka eivät pureudu hartioihin.

Esimerkiksi kuvassa mainostava Ultimo valmistaa liivejä G-kuppiin asti.

Oikeanlaiset kaula-aukot

V-aukko imartelee isorintaista, mutta myös muut laakeat pääntiet toimivat. Sen sijaan umpinaiset kaula-aukot saavat sinut näyttämään todellistakin runsaammalta. Älä kuitenkaan valitse aivan liian syvää tai anteliasta kaula-aukkoa, jotta tyttösi eivät ole täysin tyrkyllä.

Kat Dennings istuvassa mekossaan.

Rintavakin nainen voi näyttäytyä edukseen yksiolkaimisissa tai olkaimettomissa mekoissa, kunhan muistaa valita alle tarpeeksi tukevat liivit.

Sofia Vergara edustaa yksiolkaimisessa mekossa.

Kietaisumekot ja -puserot

Kietaisumalli imartelee kurvikasta vartaloa ja korostaa parhaita puoliasi.

Paksut olkaimet

Ohuet spagettiolkaimet eivät ole sinua varten. Suosi tarpeeksi paksuja, tukevia olkaimia rintaliivien ohella topeissa ja mekoissa. Valitse narutopin sijaan tank-mallinen toppi.

Tarpeeksi isot asusteet

Kurvikas kaunotar säihkyy isommissakin koruissa. Sen sijaan sirot, pienen pienet korut voivat saada sinut näyttämään niiden rinnalla todellista isommalta.

Korosta vyötäröä

Varmista, että vaatteesi istuvat vyötäröltä. A-linja voi saada sinut näyttämään kurvikkaan sijaan vain paksulta.

Kelly Brooks on tunnettu kurvikkaasta vartalostaan.

Räätälöinti

Vaikka istuvien takkien, puseroiden ja jakkujen löytäminen voi olla työn ja tuskan takana, on se sen arvoista. Älä tyydy ostamaan jakkua, joka ei mene kiinni rinnan kohdalta tai joka on aivan liian iso muuten. Käytä tarvittaessa ompelimon palveluita, teetä mittatilausvaatteita tai muokkaa vaatteesta itse omalle vartalollesi sopiva.

Uhkea näyttelijätär Christina Hendricks bleiserissä.

Vältä näitä!

Pienikokoinen Jessica Alba löysässä, vaakaraidallisessa, umpinaisessa t-paidassa. Isopoviselle naiselle tämä olisi yksi epäimartelevimmista vaatteista.

T-paitahihoja

Hihat, jotka päättyvät vartalosi paksuimmalle kohdalle, lisäävät leveysvaikutelmaa. Mikäli haluat vaikuttaa sirommalta, valitse mieluummin esimerkiksi kyynärpäihin ulottuvat hihat tai täysin hihaton vaihtoehto.

Tämä paita ei imartele Christinan muotoja, vaan tekee hänestä tätimäisen.

Korkeita kauluksia

Muistathan uhkean Lara Croftin hihattomassa poolossaan? Korkea kaulus korostaa avujesi kokoa. Vältä pooloja, kilpikonnakauluksia ja umpinaisia O-kaula-aukkoja.

Halterneck-leikkauksia

Niskalenkkitopit saavat rintamuksesi näyttämään entistäkin isommalta.

Liian tiukkoja vaatteita

Kiinnitä erityisesti huomiota napitettaviin paitoihin ja takkeihin! Ratkeamispisteessä olevat tai rakoilevat nappirivistöt saavat sinut näyttämään liian muhkealta päälläsi olevaan paita-parkaan. Valitse tarpeeksi iso koko ja muokkaa sitä.

Välttele pooloja, jotka luovat uniboob-efektin.

Löysiä vaatteita

Vyötäröltä istuva paita voi kinnata ylhäältä, mutta älä silti alistu kulkemaan telttamaisen löysissä vaatteissa. Näytät niissä todellista muhkeammalta. Panosta oikean kokoisiin ja istuviin vaatteisiin ja muokkaa niitä tarpeen vaatiessa.

Pusakoita

Väljälinjaiset takit ja pusakat voivat saada sinut näyttämään lihavalta. Valitse parka-takin sijaan hyvin leikattu villakangastakki, ja korvaa pusakka vaikkapa istuvalla biker-takilla.

Kaksirivisiä takkeja

Kaksirivinen takki lisää leveyttä, ja lisäksi usein laatikkomainen muoto pukee paremmin poikamaisia vartaloita.

Tämä Sofia Vergaran turhan antelias ja kimaltava kolttu ei ollut tyylikäs valinta.

Röyhelöitä

Koristelut, krumeluurit ja kimallus rintojen tienoilla ohjaa katseen juurikin etumukseesi. Suosi yksityiskohtia muualla: valitse esimerkiksi katseet kääntävät kengät.

Satiinia ja samettia

Raskaat materiaalit paksuntavat. Valitse hyvin laskeutuvia kankaita. Myös kiiltävät materiaalit paidoissa korostavat rintojasi.

Vaakaraitaa

Rintavakin voi käyttää raitapaitaa, mutta koska vaakaraita lisää vaikutelmaa leveydestä, suosi vinoonleikattuja raitakankaita.

Pitkiä kaulakoruja

Rintojesi päälle laskeutuvat kaulaketjut kannattaa jättää ostamatta. Suosi lyhyempiä kaulakoruja.

Lähteet youlookfab.com, allwomenstalk.com

Lue myös:

    Uusimmat