KUVAT: Lottovoittokaan ei riitä näihin – tällaisia miljoonakoteja Suomessa myydään!

Haaveiletko hulppeasta miljoonalukaalista? Näihin ei tavallinen lottovoitto riitäkään!

Listasimme Suomen kalleimpia myynnissä olevia taloja. Loton tämän lauantain neljän miljoonan pottikaan ei auta, jos mielii saada lunastettua jonkun seuraavista kodeista omakseen. 

Mikä näistä miellyttää eniten?

1. Hulppea omakotitalo Helsingin Lauttasaaressa, 12 500 000 euroa

Helsingin Lauttasaaressa myynnissä oleva luksuskoti sopii taatusti vaativampaankin makuun. 590-neliöisestä lukaalista löytyy muun muassa seitsemän huonetta, keittiö, kolme kylpyhuonetta, kaksi wc:tä, kodinhoitohuone sekä vaatehuone. Yli 3 000 neliömetrin kokoisella tontilla on myös omaa rantaviivaa hiekkarantoineen.

2. Ylellinen omakotitalo Helsingin Karhusaaressa, 8 000 000 euroa

Helsinkiläisellä merenrantatontilla on myynnissä 500-neliöinen koti, josta löytyy sataneliöisen olohuoneen lisäksi kuusi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, kolme wc:tä, sauna, sisäuima-allas, kodinhoitohuone ja rantasauna.

3. Merenrantakiinteistö Espoossa, 7 750 000 euroa

Espoossa sijaitseva omakotitalo sijaitsee meren rannalla. 548 neliömetrin kokoisessa omakotitalossa on muun muassa kuusi huonetta, keittiö, sauna, kolme kylpyhuonetta, viisi wc:tä, kuntosali, uima-allas sekä rantasauna.

4. Upea lukaali Espoon Westendissä, 6 400 000 euroa

Merenrantatontilla sijaitsevasta talosta on näkymät avomerelle ja saaristoon. Hulppeassa kodissa on muun muassa 8–10 huonetta, kaksi keittiötä, sauna ja uima-allas. Kokonaispinta-alaa löytyy 591 neliömetriä.

5. Laadukas koti Helsingin Lauttasaaressa, 5 300 000 euroa

Helsingin Lauttasaaressa on myynnissä toinenkin miljoonakoti. 460-neliöisestä kodista löytyy muun muassa yhdeksän huonetta, keittiö, viisi kylpyhuonetta, kolme wc:tä, sauna, takkahuone ja kolme vaatehuonetta. Lisäksi tontilta löytyy yksityinen hiekkaranta.

Lähde ja kuvat: Jokakoti.fi

Katso uusin Mira ja Miljoonakodit -jakso

Lue myös:

    Uusimmat