Kuvat: Lepää rauhassa, Lemmy! Näin rockin legendaa muistettiin

Rockin legenda Lemmy Kilmister laskettiin haudan lepoon.

Basisti–laulaja Ian "Lemmy" Kilmister haudattiin Yhdysvalloissa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Mittavan uran Motörheadin keulahahmona tehnyt Lemmy kuoli 28. joulukuuta, kunnioitettavassa 70 vuoden iässä.

Muistotilaisuus Los Angelesista lähetettiin suorana netissä.

Lemmyn poika Paul Inder muisteli isäänsä lämpimästi. Inderin mukaan ei ollut yhtä persoonaa esiintymislavalla ja toista sen ulkopuolella, vaan sama särmikäs ja tinkimätön Lemmy molemmissa.

– Sanotaan, ettei vanhempiaan voi valita. No, minulle oli todellinen lottovoitto osua Lemmyn pojaksi, Inder sanoi Loudwire-lehden mukaan.

– Minulle olit täydellinen, yksi ja ainoa rock and roll -iskä.

Lemmyä muistamassa oli lukuisia rocktähtiä, muun muassa Foo Fightersin Dave Grohl ja Metallican, Guns N' Rosesin ja Anthraxin jäseniä.

– Hän oli vain niin aito. Hänellä oli yhdessä sormessaankin enemmän lahjomattomuutta kuin useimmissa rokkareissa yhteensä, Slash sanoi liikuttuneena.

– Siinä oli mies, joka eli elämänsä omilla säännöillään, rock and rollin yksinäinen susi, Judas Priestin Rob Halford ylisti.

Muistotilaisuuden päätteeksi bassosta soitettiin vielä yksi, viimeinen ääni ja soitin asetettiin vahvistinta vasten. Juhlavieraista moni suuntasi tilaisuuden jälkeen Lemmyn vakiopaikkaan, Rainbow Bar & Grill -klubille.

Katso kuvat Rainbow-klubin edustalta, jossa fanit muistivat idoliaan!

Lähde: Loudwire

Lue myös:

    Uusimmat