KUVAT: Heidi Klum sai luksustalostaan 18 miljoonaa euroa

Huippumalli Heidi Klumin täydellisen remontin läpikäynyt luksutalo kävi kaupaksi. 

Huippumalli ja tv-juontaja Heidi Klum laittoi italialaistyylisen talonsa kesällä myyntiin. Klum pyysi lukaalistaan huimat 25 miljoonaa dollaria eli noin 18,7 miljoonaa euroa. Hieman Klum joutui kuitenkin tinkimään hinnasta ja lopulliseksi kauppasummaksi muotoutui 24 miljoonaa dollaria eli noin 18 miljoonaa euroa. Talo sijaitsee Brentwoodissa Los Angelesissa ja sieltä on upeat näköalat merelle.

Talossa on kahdeksan makuuhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta ja erillinen wc. Neliöitä talossa on yli 1100.

Kolmen hehtaarin tontilla on iso uima-allas, spa, karppiallas, ruusutarha, huvimaja, suihkulähteitä, viheriö golfia varten, lasten leikkimökki ja liukumäki sekä salainen puutarha.

Klum osti ulosmittaukseen joutuneen talon vuonna 2010 silloisen miehensä Sealin kanssa. He maksoivat talosta vain vajaat 11 miljoonaa euroa eli Klum teki miljoonien voitot talokaupoillaan.

Kun pariskunta ostin talon, se oli ollut tyhjillään jo jonkin aikaa. Puolenvuoden täydellisen remontin jälkeen Klum pääsi muuttamaan perheineen taloon.

Talossa tehtiin monennäköisiä uudistuksia. Siellä muun muassa vaihdettiin kaikki ikkunat, restauroitiin puukoristeet, uusittiin koneet ja kiinteät kalusteet, rakennettiin vaatehuoneita ja kylpyhuone, josta on näköala merelle ja puutarhaan.

Hulppean lukaalin osti etelä-kalifornialaisen kiinteistöalan yrityksen operatiivinen johtaja, Kenneth Panzer.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat