KUVAT: Elina Viitanen on näyttävä kolmekymppinen

Juontaja Elina Viitanen täytti perjantaina 30 vuotta. Katso kuvat naisen uran varrelta.

Elina Viitanen tuli Suomen kansalle tutuksi pirteänä ja osaavana juontajan Big Brother Extra -ohjelman myötä vuonna 2010.

Exstrasta Big Brother -ohjelman päälähetyksen juontajaksi kivunneen Elinan ääni on tuttu myös radioaalloilta. Viitanen on juontanut muun muassa The Voicen ja Radio Novan taajuuksilla. Tällä hetkellä Viitanen juontaa Radio Novan iltapäivälähetystä Ile Jokisen kanssa.

Uransa alussa Viitasen tyyli rakentui vahvasti fiftarihengen mukaan. Vuosien varrella Viitasen tyyli on muuttunut naisellisemmaksi ja vierelle on löytynyt oma kulta, radiojuontaja Lauri Kottonen. Parhaillaan Viitanen ja Kottonen suunnittelevat kesällä juhlittavia häitään.

Perjantaista syntymäpäiväänsä Viitanen oli juhlinut jo etukäteen järjestämällä syntymäpäiväjuhlat. Syntymäpäiväjuhlat olivat mieleiset myös siksi, koska kihlattu Lauri Kottonen oli järjestänyt juhliin yllätysohjelmaa.

– Lauri lauloi ja soitti kitaralla muun muassa Sig-yhtyeen Hyvää syntymäpäivää -kappaleen. Kun muut juhlavieraat yhtyivät lauluun, kyynelehdin vuolaasti. Koen olevani hyvin etuoikeutettu, kun elämässäni on niin paljon ihania ihmisiä, Elina kertoi MTV.fille.

 

Lue myös:

    Uusimmat