Kuvat: Celine Dionin ja Rene Angelilin uskomaton rakkaustarina – yhdessä lähes 30 vuotta

Celine Dionin ja Rene Angelilin avioliitto kesti 21 vuotta, mutta rakkaus syttyi jo paljon aiemmin.

Kanadalainen laulaja ja manageri Rene Angelil oli naimisissa laulaja Celine Dionin, 47, kanssa 21 vuotta. Parilla oli kolme yhteistä lasta, 15-vuotias René-Charles ja viisivuotiaat kaksoset Nelson ja Eddy. Angelililla on myös kolme lasta aiemmista liitoistaan.

Angelil oli osa Dionin arkea lähes läpi laulajattaren elämän. He tapasivat toisensa, kun Dion oli vasta 12-vuotias.

Managerina toiminut Angelil ryhtyi pian tapaamisen jälkeen työskentelemään laulajalahjakkuuden kanssa. Rakkaus syttyi kahdeksan vuotta myöhemmin, kun Dion oli 19-vuotias.

Pari kihlautui vuonna 1991 ja avioitui vuonna 1994. Angelil oli 26 vuotta Dionia vanhempi.

Dionin perhe ei aluksi suhtautunut suopeasti parin rakkauteen. Erityisesti Dionin äiti yritti ravistella tytärtään irti Angelilista muistuttamalla tämän aiemmista kahdesta avioliitosta ja kolmesta lapsesta.

– Hän sanoi, että olen hänen tyttärensä ja vauvansa ja hän halusi minulle täydellisen Prinssi Rohkean. Liittomme oli niin vahva, että pian koko perhe oli rakastuntut häneen (Angeliliin) ja hänellä (äidillä) ei ollut mitään muuta vaihtoehtoa, Dion kuvaili äitinsä reaktiota liiton alkuvaiheessa Mirror-lehden mukaan.

Angelililla diagnosoitiin syöpä ensimmäisen kerran vuonna 1998. Dion piti tuolloin kahden vuoden tauon urastaan huolehtiakseen miehestään. Tuolloin Angelil päihitti syövän.

Pari juhlisti sairauden päihittämistä uusimalla avioliittovalansa Las Vegasissa.

Heidän ensimmäinen lapsensa René-Charles syntyi tammikuussa 2001.

Kaksospojat syntyivät lokakuussa 2010. Eddy sai nimensä Celinen lempituottajan ja -laulunkirjoittajan mukaan. Nelson nimettiin Etelä-Afrikan presidentin Nelson Mandelan mukaan.

Vuonna 2013 Angelilin syöpä uusiutui ja samana vuonna hänen kurkustaan poistettiin kasvain.

Vuonna 2014 Dion vetäytyi jälleen esiintymisistä. Dion palasi lavoille elokuussa 2015.

Joulukuussa 2015 hän kertoi valmistelevansa viimeistä joulua miehensä kanssa. Mies oli kertonut, että hänen viimeinen toiveensa oli, että Dion olisi hänen rinnallaan, kun kuoleman hetki koittaa.

Rene Angelil kuoli 73-vuotiaana kurkkusyöpään 14. tammikuuta 2016. Pariskunta oli juuri joulukuussa viettänyt 21. hääpäiväänsä. Angelil olisi täyttänyt 74 vuotta lauantaina 16. tammikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat