Kuvakooste: Classic Motorshow 2019 – rakkaudesta klassikoihin

Lahdessa järjestettävä Classic Motorshow houkutteli avajaispäivänään paikalle yli 11 000 kävijää. Tässä kuvakatsaus näyttelyn antiin.

Classic Motorshow järjestetään tänä vuonna jo 12. kerran. Perinteiseen tapaan näyttely kerää saman katon alle jälleen satoja erilaisia ajoneuvoja vuosikymmenien varrelta. Näyttelystä löytyy niin autoja, kattava kattaus kaksipyöräisiä, raskasta kalustoa ja myös moottorikelkkoja. Kaluston lisäksi paikalla on kattavasti tarjolla autoiluun liittyviä oheistarvikkeita kuten autonhoitotuotteita, vanteita sekä monenlaista merkkikohteista tavaraa.

Autojen osalta pääteema on tänä vuonna urheiluautot. Paikalla on hieno kattaus harvinaisuuksia Japanista, Englannista, Saksasta, Ruotsista, Yhdyevalloista ja luonnollisesti Italiasta. Yhtenä paikalla olevista tähdistä mainittakoon vuosimallin 1963 Ferrari 250 GTE.

Toki mukaan mahtuu myös moottoriurheilua ja perinteisempää autoilua. Italialaismerkkien osastoilla moottoriurheilu on näyttävästi läsnä ja mukana on myös muutamia mukaelmia Markku Alénin voittaja-autoista. Citroenin osastolla puolestaan juhlistetaan ranskalaismerkin 100-vuotista taivalta autonvalmistajana, ja toki omat osastonsa löytyy kaikilta suurimmilta merkkikerhoilta kuten Audilta, BMW:ltä, Mercedekseltä, Opelilta, Saabilta, Toyotalta ja Volvolta.

Täysin oman lukunsa näyttelyn antiin tuovat yli 30-vuotiaille autoille varatut pysäköintialueet. Jo pelkästään näiden kiertelyyn saa helposti kulutettua tunnin jos toisenkin. Kalustoa on laidasta laitaan hienosti entisöidyistä autoista aina arkipäiväisiin käyttöautoihin.

Classic Motorshow on avoinna sunnuntaina 5.5. kello 10-17.

Kuvat: Mikko Autio

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja