KUVA: Rakas tukee Soikkua tanssikisassa – "huolehdin kodista ja koirasta"

YouTube-tähti Soikun poikaystävä on ottanut enemmän vastuuta kotitöistä tanssikilpailun aikana.

YouTube-tähti Sonja ”Soikku” Hämäläinen ja hänen poikaystävänsä Sami Tuunanen tapasivat toisensa yhteisissä media-alan opinnoissa Ylöjärvellä. Nykyisin pariskunta asuu saman katon alla Helsingissä yhdessä lemmikkiensä kanssa.

– Syksy on ollut aika kiireinen, varsinkin Soikulle. Treenit syövät hänen jaksamistaan, joten olen yrittänyt ottaa enemmän vastuuta kodin ja koiranpennun hoidosta, Sami kertoo.

Vaikka tanssikisa onkin viikkoja kestävä intensiivinen rutistus, on pariskunnalle jäänyt runsaasti aikaa yhdessäoloon.

– Meillä on ollut melkein enemmän yhteistä aikaa kuin aiemmin. Emme ole useinkaan jaksaneet lähteä mihinkään iltaisin, vaan viettäneet aikaa kotona.

Soikun avopuoliso on tuttu näky myös tähtitanssien katsomossa. Tuunanen on kannustanut rakastaan paikan päällä useampaan otteeseen.

– Tuomareilta on tullut aika tiukkoja kommentteja ja niukkoja pisteitä. Varsinkin Jormalta! Häneltä ei näemmä helpolla saa pisteitä, Tuunanen pohtii.

– Olen huomannut Soikussa kehitystä kisan aikana, ja viime tanssihan meni jo hyvin. Toivoisin, että tuomarit kiinnittäisivät enemmän huomiota siihen, miten hän on kehittynyt.

Tanssit näkyvät ja kuuluvat pariskunnan arjessa, sillä YouTube-tähti on valjastanut poikaystävänsä mukaan tanssiharjoitteluun. Samia tanssikärpänen ei ole vielä päässyt puraisemaan, joten yhteiset tanssit saanevat vielä odottaa.

– Jokin palkkio hänelle pitäisi kisan jälkeen järjestää, Tuunanen vinkkaa.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat