KUVA: Kai Vaine esittelee supersuloisen lemmikkinsä

Näyttelijä Kai Vaine hankki tyttöystävänsä Laura Allosen kanssa kesällä suloisen koiranpennun.

Valkokankaalla, televisiossa ja teatterin lavalla näkemään totuttu Kai Vaine yllättää tänä syksynä tanssiparketilla yhtenä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kokelaana. Tanssiasioissa Vainetta opastaa syksyn mittaan valmentaja Lumi Rae, vaikka tanssitietämystä löytyy myös kotoa.

Vaine asuu ja seurustelee tanssija Laura Allosen kanssa. Helsingissä asuva pariskunta sai myös kesällä perheelisäystä, sillä kaksikon kotiin hankittiin koira.

Ruskea labradorinnoutaja Reino täyttää pian viisi kuukautta. Alkuviikot pennun kanssa eivät olleet rauhallisimmasta päästä.

– Arki helpottuu koko ajan, sillä koiralle alkaa syntyä rutiinit ja säännöt. Viimeiset hampaatkin lähtevat kohta suusta – alkukuukaudet olivat aikamoista puremista. Nyt koira alkaa selvästi rauhoittua. Ensimmäisinä viikkoina ei paljoa nukuttu, kun koira piti semmoista show'ta pystyssä. Unista ei tullut yhtään mitään, Vaine naurahtaa.

Vaineella on entuudestaan kokemusta koirusta, sillä miehen lapsuudenperheessä koiria oli vuosien varrella useampi. Ajatus oman koiran hankkimisesta on ollut mielessä kotoa lähtemisestä asti.

– Aiemmin ajattelin etten hanki koiraa kerrostaloon, mutten tiedä, tulenko koskaan muuttamaan pois kerrostalosta. Tärkeintä on, että koira pääsee ulos riehumaan tarpeeksi. Kalliossa joka toisessa kämpässä on koira, sillä on siellä tosi paljon koirakavereita.

Myös Vaineen tyttöystävä Laura Allonen julkaisi talouden uudesta tulokkaasta kuvan kesän kynnyksellä.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat