Kuusi vinkkiä pikaiseen lemmenleikkiin

Glamour.com listasi kuusi vinkkiä onnistuneeseen pikaiseen yhdyntään oman kullan kanssa.

Glamour.com vakuuttaa, että paras tapa tehdä seksielämästään mielenkiintoisempaa on nipistää aikaa seksille oman kumppanin kanssa odottamattomaan aikaan tai erikoisessa paikassa. Sivusto listasi kuusi asiaa, jotka naisen kannattaa pitää mielessä, kun haluaa harrastaa upeaa seksiä rakkaansa kanssa milloin tahansa.

1. Virittäydy tunnelmaan

Teillä ei ole aikaa tunnin esileikille, joten virittäydy oikeaan tunnelmaan nopeasti. Fantasioi hyvästä seksistä! Koskettele itseäsi hiukan – rinnoista, reisistä tai mikä nyt hyvältä tuntuu. Jopa säärien ristiminen ja avaaminen voi auttaa, sillä se lisää verenkiertoa sukuelinalueella.

2. Älä stressaa pikkuasioista

Okei, et ole sheivannut säärikarvoja ja jalassasi sattuvat olemaan epäseksikkäät pikkuhousut Bridget Jonesin tyyliin. Kuka siitä piittaa? Kun miehesi haluaa harrastaa seksiä kanssasi, hänen aivonsa ovat jossain ihan muualla, eikä hän kiinnitä huomiota alushousuihisi. Ei siis pitäisi sinunkaan.

3. Ajoita oikein

Löytäkää aika aktiin muutamaa minuuttia ennen kuin teidän on lähdettävä jonnekin, jolloin ette kuitenkaan ole jo valmiiksi myöhässä. Iltapäivä on mahtava mahdollisuus pikaseksille, koska seksihalut ovat silloin korkeimmillaan. Lisäksi se on epätavallinen aika harrastaa seksiä, koska yleensä siihen aikaan ollaan pakertamassa töitä. Aamutkin ovat ihan käteviä pikaiseen lemmenleikkiin, koska miehesi penis on todennäköisesti jo valmiina tositoimiin.

4. Kokeilkaa yllätyksellistä paikkaa

Kiskaise miehesi kanssasi baarin vessaan, kesäiseen rantapuistikkoon tai minne tahansa, missä ette yleensä harrasta seksiä.

5. Älä riisu kaikkia vaatteita

Miestäsi tuskin haittaa, jos vain paidannappisi ovat auki ja hameesi on yhä päällä. Säästätte myös aikaa pukeutumiselta, kun ette riisu ihan kaikkea!

6. Asennolla on väliä

Varmista mahdollisuutesi orgasmiin nojaamalla tuoliin, pöytään tai seinään antaen hänen tulla sisääsi takaapäin, jolloin penis yltää paremmin g-pisteeseen.


MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja