Mainos

Kuulostaako tutulta? Ihmiset ottavat enemmän kuvia lemmikistään kuin puolisostaan

Koira nukkuu. Koira leikkii pallolla. Koira uimassa. Löytyykö sinunkin puhelimestasi läjäpäin kuvia rakkaasta lemmikistäsi? Jos vastasit kyllä, laske tämän jälkeen, kuinka monta kuvaa puolisostasi puhelimesi uumenista paljastuu. Aivan, aika paljon vähemmän.

Rover.comin tekemän selvityksen mukaan jopa 65 prosenttia koiranomistajista ottaa enemmän kuvia koiristaan kuin heidän paremmasta puoliskostaan. Tämä kertoo jotain, jonka me kaikki jo tiedämme: ”Kulta, rakastan sinua, mutta me molemmat tiedämme, kumpi teistä näyttää söpömmältä nukkuessaan."

Näitä kuvia ei kuitenkaan kannata jättää hautumaan puhelimeen. Sillä tutkimuksen mukaan söpöjen kuvien jakaminen puolisolle vahvistaa suhdetta.

Hoitajan löytäminen sopivaa kumppania haastavampaa

Jopa 94 prosenttia vastaajista koki koiransa yhdeksi perheenjäsenekseen, ja 56 prosenttia omistajista kertoi kotiin saapuessaan tervehtivänsä ensimmäisenä koiraa ennen muita perheenjäseniä. Mielenkiintoista tutkimuksessa oli myös se, että yli puolet koiranomistajista koki lemmikilleen sopivan hoitajan löytämisen vaikeammaksi kuin puolison löytämisen. 

Vai onko Tinder tehnyt kaikesta helpompaa? LUE MYÖS: Tinderin keksijä paljastaa, mistä sai idean hittisovelluksen

Ja mitä tästä kaikesta voi päätellä? Jos kukaan on koskaan sanonut sinulle, että rakastat koiraasi liikaa, nyt ainakin tiedät, ettet ole yksin. Myös muilta löytyy puhelimistaan satoja kuvia karvaisista ystävistä. Ja puolisoille tiedoksi, tämä tapa ei suinkaan vähennä kumppanisi rakkautta sinua kohtaan. 

Lähde: FastCompany  

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.