Kuntosaliketju Elixia veti pois uhkauksen jäsentensä huumetesteistä: "Olemme pahoillamme, teimme virheen"

Elixia-kuntosaliketju ei aio tehdä jäsenilleen huumetestejä. Yhtiön toimitusjohtaja sanoo, että Exilia teki virheen jäsenehtojensa päivityksessä.

Aiemmin tänään uutisoitiin Elixian muuttavan jäsenehtojaan toukokuusta alkaen siten, että Elixian jäsenille voitaisiin tehdä huumetestejä yhtiön liikuntakeskuksissa.

Toimitusjohtaja Jussi Raita on pahoillaan aiheutuneesta kohusta.

– Olemme pahoillamme, että jäsenehtojemme päivitys on aiheuttanut hämmennystä asiakkaiden keskuudessa ja julkisuudessa.

Raita sanoo, että yhtiö on tehnyt virheen jäsenehtojensa päivityksen yhteydessä. Hän sanoo, että ehdoissa oli tarkoitus lukea, että päihteiden ja huumeiden käyttäminen Elixian tiloissa on kielletty. Väärä jäsenehtojen teksti ehti olla nähtävillä internetissä noin vuorokauden ajan.

– Teimme virheen jäsenehtojen päivityksen yhteydessä. Virhe tapahtui sisäisessä viestinnässämme. Ehdoissa oli tarkoitus lukea, että asiakkaidemme on sitouduttava olemaan käyttämättä päihteitä, huumausaineita tai dopingia Elixia-keskusten tiloissa. Pyydämme anteeksi virhettämme ja olemme jatkossa tarkempia jäsenehtojen päivityksissä, Raita sanoo.

Puhdasta urheilua puolustetaan

Raidan mukaan huumetestejä ei enää mainita jäsenehdoissa.

– Olemme poistaneet testausta koskevan kohdan. Meillä ei ole aikomusta testata jäseniämme näihin aineisiin liittyen, eikä meillä ole myöskään siihen oikeutta, Raita sanoo.

Raita sanoo, että jäsenehtoja ryhdyttiin muuttamaan, koska Elixia haluaa puolustaa puhdasta urheilua.

– Elixia-keskukset ovat liikuntapaikkoina sitoutuneet puhtaaseen urheiluun ja päihteettömyyteen. Tästä syystä asia on kirjattu myös jäsenehtoihin. Puhtaan urheilun lisäksi kyseessä on myös jäsentemme turvallisuus. Halusimme kantaa vastuumme puhtaasta liikunnasta, Siksi jäsenehtoja päädyttiin muuttamaan.

Raidan mukaan yhtiö sai palautetta kuntosaliensa jäseniltä.

– Saimme kymmenissä laskettavan määrän. Vaikea sanoa tarkemmin tällä hetkellä.

Lue myös:

    Uusimmat