Kuninkaallisasiantuntijat vertaavat prinssi Harrya jo Kardashianeihin – lausunto kuningattaren suojelemisesta oli karkea loukkaus prinssi Charlesia kohtaan

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa, mutta minkälaiset ovat prinssiveljesten välit? 14:32
Katso videolta millainen prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viimeinen kuninkaallinen edustustehtävä oli kaksi vuotta sitten.

Prinssi Harryn elämä on seilannut kohusta kohuun viimeisen kahden vuoden aikana.

Prinssi Harry on jälleen myrskyn silmässä, kun kuninkaallisasiantuntijat tyrmäsivät hänen hiljattaiset väitteensä siitä, että prinssi suojelisi kuningatar Elisabetia.

Harry kertoi aikaisemmin tällä viikolla, että hän yrittää varmistaa kuningatar Elisabetin ympärillä olevan niin sanotusti "oikeat ihmiset".

Asiantuntijoiden mukaan Harryn lausunnot näyttäytyvät törkeinä, sillä Harry ja herttuatar Meghan jättivät kuninkaalliset tehtävät, muuttivat Kaliforniaan ja syöksivät kuninkaallisen perheen kriisiin kaksi vuotta sitten. Harryn lausunnot leimattiin myös "karkeaksi loukkaukseksi" hänen isäänsä prinssi Charlesia sekä veljeään prinssi Williamia kohtaan. 

Harry ja Meghan vierailivat kuningattaren ja Charlesin luona vain 15 minuuttia ennen kuin lensivät Hollantiin Invictus Games -tapahtumaan. Kyseessä oli parin ensimmäinen julkinen esiintyminen Euroopassa yhdessä kahteen vuoteen. Pariskunta kuitenkin kutsuttiin Buckinghamin palatsin parvekkeelle Platinum Jubilee -juhliin. Ele on asiantuntijoiden mukaan tulkittavissa laajalti merkiksi siitä, että kuninkaallisen perheen sisäiset jännitteet olisivat hieman hellittäneet.

Katso video: prinssi Harry on verrannut elämää kuninkaallisessa perheessä muun muassa eläintarhaan sekä Truman Show'hun.

Prinssi Harry vertaa kuninkaallisen elämän valokeilaa Truman show`hun ja eläintarhaan 2:44

Kuninkaalliset asiantuntijat väittävät, että Harryn hämmästyttävä lausahdus kuningattaren suojelemisesta olisi todiste siitä, että herttua "ei ansaitsisi osallistua arvostettuun Platinum Jubilee -juhliin". Lisäksi hänen verrattiin muuttuneen seurapiireistä tuttujen Kardashianien suuntaan, joiden elämissä siirrytään kohuista toiseen. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat