Prinssi Harry kommentoi 96-vuotiaan kuningatar Elisabetin terveydentilaa: "Hän on loistavassa kunnossa"

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen suosio on sukeltanut äkisti – tässä syy 1:14
Listasimme syitä sille, miksi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin suosio on laskenut syöksylaskun lailla.

Prinssi Harry aikoo olla yhteydessä 96-vuotiaaseen isoäitiinsä kuningatar Elisabetiin jatkossakin. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan tapasivat kuningatar Elisabetin lyhyesti Windsorin linnassa ennen kuin suuntasivat Hollantiin Invictus Games -tapahtumaa varten.

– Oli hienoa nähdä häntä. Hän on loistavassa kunnossa. Oli todella mukavaa vaihtaa kuulumisia hänen kanssaan, prinssi kommentoi Todaylle.

Samassa haastattelussa prinssi totesi myös jatkavansa yhteydenpitoa isoäitinsä kanssa, vaikka ei asukaan enää Iso-Britanniassa.

– Varmistan vain, että hän on suojeltu ja saa oikeat ihmiset ympärilleen. 

Harry Meghan asuvat nykyään Kalifornian Montecitossa lapsiensa Archien, 2, ja alle vuoden ikäisen Lilibetin  kanssa.

– Tiedäthän, kotini on tällä hetkellä Yhdysvalloissa, prinssi lisäsi. 

Vuoden 2022 Invictus Games alkoi lauantaina 16. huhtikuuta ja päättyy perjantaina 22. huhtikuuta. Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuvat Harry ja Meghan tapasivat Elisabetin torstaina 14. huhtikuuta. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan irrottautuivat Iso-Britannian hovista kaksi vuotta sitten. Onko heidän elämänsä ollut sitä, mitä kuninkaallisasiantuntija eron hetkellä ennusti? Katso video!

Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää 6:37

Yksi Harryn ja Elisabetin keskustelun ​​aiheista oli niin ikää prinssi Harryn vuonna 2014 perustama Invictus Games -tapahtuma.

– Hänellä oli paljon viestejä Iso-Britannian tiimille, jotka olen jo välittänyt suurimmalle osalle heistä. Olen varma, että hän haluaisi olla täällä, jos hän voisi.

Invictus Games on urheilukilpailu haavoittuneille sotilaille. Tapahtuma on saanut mottonsa William Ernest Henleyn runosta, joka sisältää rivit "Olen kohtaloni herra, minä olen sieluni kapteeni." Harrylle kyseisen runon kerrotaan olevan muistutus siitä, että ihmisellä itsellään on voima hallita elämäänsä.

Lue myös:

    Uusimmat