Kun Urpilainen biletti SDP:n vaalivalvojaisissa, Sanna Marin juhli ja palloili aivan muualla

Ilta päättyi villiin tanssiin – Jutta Urpilainen ei jäänyt harmittelemaan 1:22
Ilta päättyi villiin tanssiin – Jutta Urpilainen ei jäänyt harmittelemaan

SDP:n presidenttiehdokas Jutta Urpilaisen äänisaalis jäi vaalien ensimmäisellä kierroksella kauas kärjestä.

Urpilaista vaatimaton tulos ei näyttänyt  juurikaan harmittaneen. Urpilaisen ilta päätyi villiin tanssiin, jonka voit katsoa ylläolevalta videolta. 

Tanssivista poliitikoista päästäänkin entiseen pääministeriin, SDP:n Sanna Mariniin. Marinia nimittäin ei nähty tanssilattialla, eikä itse asiassa koko vaalivalvojaisissa, vaikka hän oli ollut tukemassa Urpilaista presidenttikisassa.

Marinin Instagram-pävitykset valottavat tilannetta: Marin kertoi eilen Instagramin Stories-osiossa juhlivansa tyttärensä kuusivuotispäiviä. Muutamaa tuntia myöhemmin Marin oli kuitenkin tehnyt uuden päivityksen, jossa hän oli pelaamassa tennistä sunnuntai-iltana.

"Onnistunut kampanja"

Urpilainen itse kuvasi kampanjaansa erinomaiseksi ja onnistuneeksi.

– Olen tavannut yli 5 000 ihmistä kasvokkain ja melkein 100 erilaista tilaisuutta on vaalien tiimoilta järjestetty, hän sanoi.

Hän kuitenkin uskoo sen vaikuttaneen, että pääsi komissaarina lähtemään kisaan vasta muita ehdokkaita myöhemmin.

Presidentti Tarja Halosen mukaan Urpilainen voi ensimmäisen presidenttiehdokkuutensa jälkeen pohtia, tulisiko hänen panostaa siihen tulevaisuudessa enemmän.

– Hyvinhän hän menestyi näissä tenteissä ja sanoisin samaa muistakin ehdokkaista. Hyvän tasoisia ehdokkaita meillä oli, Halonen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat