Kuin isänsä Michaelin kikkakirjasta: Mick Schumacher varmisti ensimmäisen F2-voittonsa röyhkeällä liikkeellä

1:06
Videolla Mick Schumacherille voiton varmistanut liike Nobuharu Matshushitaa vastaan.

Ferrari-suojatti Mick Schumacher ajoi uransa ensimmäisen osakilpailuvoiton Formula 2 -luokassa Unkarin sunnuntaisessa kisalähdössä. Nuorukaisen voiton varmistanut liike startissa oli kuin suoraan isänsä Michaelin valikoimasta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 1.-4.8.
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Paalupaikalta käännetyssä lähtöjärjestyksessä startannut Prema-kuski Schumacher joutui ykkösmutkassa päästämään ART-tallin Nobuharu Matshushitan rinnalleen, mutta pakotti japanilaisen röyhkeällä ajattamisella ulos mutkan loppuvaiheessa.

Startin ykköstilan säilyttäminen oli voiton kannalta ratkaisevaa, sillä Unkarin rata ei tarjonnut muille enää mahdollisuutta Schumacherin ohittamiseen. Matshushita ajoi maaliin toisena ennen Sergio Sette Camaraa.

Vaikean alun ensimmäiselle F2-kaudelleen saanut 20-vuotias Schumacher on parantanut kesän mittaan otteitaan reilusti. Hän sijoittui heinäkuussa Itävallan sprinttilähdössä neljänneksi ja oli seuraavassa kisassa Britannian Silverstonessa kuudes.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.