Kristen Stewartin muodonmuutos poikatytöstä seksikkääksi kaunottareksi – katso kuvat!

Jo vuonna 1999 näyttelijädebyyttinsä tehnyt Twilight-elokuvasaagasta tuttu näyttelijäkaunotar, Kristen Stewart on vuosien saatossa muuttunut rennosta poikatytöstä seksikkääksi kaunottareksi. Näyttelijätär pitää suosiostaan huolimatta jalat maassa myös tyylinsä puolesta pukeutumalla vapaa-ajallaan hyvin rennosti.

Julkisuuden valokeilassa pikkuisesta poikatytöstä upeaksi kaunottareksi kasvanut Kristen Stewart, 22, on tätä nykyä oikea tyylikameleontti. Stewart ei ole vuosien saatossa lakannut viihtymästä rennoissa farkuissa ja tennareissa, vaikka Hollywood-tähden elämä ajaa hänet aika ajoin sonnustautumaan parhaimpiinsa.

Stewartin arkityyli muistuttaa rennosta poikatytöstä

Stewart viihtyy vapaa-ajallaan yhä äärimmäisen rennoissa asuissa. Tennarit, farkut ja T-paita ovat tuttu näky näyttelijän yllä – aina silloin kun asua ei ole valittu punaiselle matolle.

Punaisella matolla näyttelijä edustaa häikäisevän naisellisena

Punaisella matolla Stewart erottuu rennosta arkityylistään poiketen kerta toisensa jälkeen punaisten mattojen kaunotartenkin joukosta edukseen: näyttelijätär on nähty mitä upeammissa iltapuvuissa viime vuosina. Vaikka Stewart on tottunut astelemaan mukavissa tennareissa, astelee hän korkokengissäkin kuin vanha taituri.

Kristen Stewart on kasvanut lapsitähdestä näyttelijäkaunottareksi

Lue myös:


AVA

Kuva: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja