Kristen Bellin pakarat uhmaavat painovoimaa – näin sinäkin voit saada piukean pepun!

Näyttelijä Kristen Bell käänsi selkänsä kameralle paljastaakseen täydellisen takapuolensa muodot. Kuinka saavuttaa upea takapuoli?

Yleensä naistähdet poseeraavat lehtien kansikuvissa kameraa kohti, viettelevä ilme kasvoillaan ja kädet lantiolla. Näyttelijä Kristen Bell halusi puolestaan esitellä ylpeänä 'painovoimaa uhmaavan takapuolensa' naisille suunnatun terveyslehden kannessa.

Punaiseen minimekkoon sonnustautunut Veronica Mars -tähti käänsi kameralle selkänsä esitelläkseen piukean takapuolensa. Artikkelissa luvataan vinkkejä kuinka päästä samoihin muotoihin.

Bell kertoo haastattelussa olevansa suuri pakaroiden ihailija.

– Haluan aina pyöreät, muodokkaat pakarat, omista muodoistaan selvästikin ylpeä Bell hehkuttaa.

Tähti on sitä mieltä, että jos naisella – tai miehellä – on upeat muodot, niitä tulisi esitellä ylpeänä.

Kuinka pepun saa kiinteäksi?

Klassiset keinot pepun kiinteyttämiseen ovat todettu parhaimmiksi. Kokeile näitä neuvoja vaikka kotona!

Kyykyt. Kyykyt eivät ainoastaan vaikuta takapuoleen, vaan myös reisiin ja jalkoihin.

Voit tehdä kyykkyjä joko ison treenipallon kanssa tai ilman tai ottaen vaikka tukea seinästä. Paina selkäsi seinää vasten ja ojenna käsiäsi eteenpäin. Kyykisty hiljaa alaspäin, kunnes polvesi ovat 90 asteen kulmassa. Pysy paikoillasi kolmen hengityksen verran ja suorista itsesi alkuasentoon. Lisätehoa saat, jos otat käsipainot mukaan. Mitä alemmas pääset, sitä nopeammin tuloksia alkaa sadella. Tee 5–10 toistoa.

Askel eteenpäin. Seiso ryhdikkäästi suorana pitäen käsiä lantiollasi. Ota pitkä askel eteenpäin oikealla jalalla koukistaen polvea, vasen polvi lähestyen lattiaa. Oikean polven tulisi olla noin 90 asteen kulmassa. Pysy asennossa yhden sisäänhengityksen ajan ja ponnista takaisin alkuasentoon. Kun menet alas, muista keskittyä kroppaasi ja selkärankasi pituuteen. Pidä napa tiukkana ja selkä suorana ja purista pakaroita. Näin pysyt myös paremmin tasapainossa.

Tee 10 toistoa vuorotellen jalkoja.

Sivupotku. Sivupotkuja voit tehdä joko seisten ja matolla kyljelläsi maaten. Nämä liikkeet vaikuttavat takapuolen lisäksi myös ulkoreisiin.

Jos teet liikkeen matolla, mene makaamaan kyljellesi ja venytä jalkojasi asettaen ne päällekkäin hivenen eteenpäin viistona (ajattele banaanin muotoa!) Nosta ylin jalkasi korkealle ja heilauta se eteesi, ilman että kroppasi liikkuu eteen tai taakse. Nosta edessä oleva jalka takaisin ylös ja siitä alas pitäen vartalosi tasaisena. Saat lisätehoa liikkeeseen lisäämällä pienet painot nilkkoihisi.

Aloita toistamalla 5–10 kertaa ja lisää toistoja kehittyessäsi.

Lantion nosto. Asetu selinmakuulle polvet koukussa hieman lantiota leveämmässä haara-asennossa. Ojenna kädet viistosti sivuille tasapainon avuksi. Jännitä vatsalihaksiasi. Nosta takamus reippaasti ylös lattiasta, kunnes rintakehäsi ja lantiosi ovat ilmassa. Palaa alkuasentoon kolmen sisäänhengityksen jälkeen, pyöristäen selkärankasi nätisti alas.

Tehdessäsi tätä liikettä muista pitää peppusi ja reiden takaosassa sijaitsevat hamstring-lihaksesi niin piukeina kuin mahdollista.

MTV3/Helmi

Lähde: Splash, everything-about-pilates.com

Kuvat: Splash, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja