Kris Jenner petti ex-miestään Robert Kardashiania – paljastaa nyt syyn

Seurapiiritähti Kris Jenner kertoo nyt, miksi petti entistä aviomiestään Robert Kardashiania. 

Seurapiiritähti Kris Jenner, 67, paljasti 26. lokakuuta The Kardashians -ohjelman jaksossa, miksi hän petti tyttäriensä isää ja entistä aviomiestään Robert Kardashian Senioria  Caitlyn Jennerin kanssa. Krisin tytär Khloé Kardashian  tiedusteli jaksossa äidiltään, miksi tämä sortui pettämiseen. 

Kris vastasi olleensa niin nuori ja tyhmä, ettei ymmärtänyt tekojensa seurauksia. Khloé ei tosin tyytynyt vastaukseen vaan tivasi, mitä hänen isänsä ei tehnyt, kun Kris halusi etsiä sitä muualta. 

– En tiedä, koska hän oli niin mahtava aviomies ja niin mahtava isä, ja luulen, että jouduin tilanteeseen, jossa luulin, että ruoho oli vihreämpää jossain muualla, ja tein suuren virheen. Se on elämäni suurin katumuksen aihe, Kris kertoi jaksossa. 

Kris halusi tekonsa takia Khloén miettivän ennen kuin päättää katkaista välit eksäänsä Tristan Thompsoniin, jonka kanssa tällä on kaksi lasta: True, 5, ja Tatum, 1. Tatum on saatu sijaissynnyttäjän avulla.

– Kun erosin, Robertista ja minusta tuli parhaat ystävät. Puhuimme puhelimessa koko päivän, autoimme toisiamme asioiden läpi koko ajan, ja minä kyllä kaduin. Ajattelin, että vau, mitä minä ajattelin. Haluan siis, että Khloé on todella varovainen, kun hän tekee näitä päätöksiä ja hänen on päästettävä joku menemään, Kris selvensi. 

Vaikka Kris katuu pettämistään, niin hän kertoi kuitenkin olevansa tyytyväinen siihen, miten asiat lopulta menivät. 

– En ole ylpeä, miten käyttäydyin tuona aikana, mutta tiedätkö mitä. Kaikella on syynsä. Elän todella elämääni ajattellen, että Jumalalla on suunnitelma, ja ilman tapahtunutta ei olisi koskaan syntynyt Kendallia ja Kylieta (Jenner), Kris kertoi. 

Kris ja Robert olivar naimisissa vuodesta 1978 vuoteen 1991 ja heillä on neljä yhteistä lasta: Kourtney,  Kim, Khloé ja Robert Jr.

Caitlynin Kris tapasi vuonna 1990 vuotta ennen kuin hänen eronsa Robertin kanssa oli virallinen. Kris ja Caitlyn menivät naimisiin huhtikuussa 1991 kuukausi sen jälkeen, kun Krisin ja Robertin ero oli astunut voimaan. He olivat yhdessä 22 vuotta ja erosivat vuonna 2013. Ero virallistettiin kuitenkin vasta joulukuussa 2014. Krisillä ja Caitlynillä on kaksi tytärtä: Kendall ja Kylie. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat