Khloé Kardashianin pojan nimi on virallistettu vasta yli vuosi syntymän jälkeen

Khloé Kardashianilla oli oletettavasti vaikeuksia päättää poikansa nimeä. 

Khloé Kardashian, 39, nimesi hänen ja Tristan Thompsonin, 32, pojan syntymätodistuksessa heinäkuussa 2022 Baby Kardashianiksi, koska ei ollut silloin vielä varma nimestä. Poika on saatu sijaissynnyttäjän avulla. 

Peoplen hankkimien asiakirjojen mukaan pojan nimi on muutettu nyt virallisesti Tatum Thompsoniksi. Los Angelesin piirituomari myönsi muutoksen 31. elokuuta. 

Kalifornian lain mukaan uudet vanhemmat voivat valita, haluavatko he lapselleen isän sukunimen, äidin sukunimen vai molempien yhdistelmän.

Kardashian ja Thompson saivat pojan heinäkuussa 2022. Parilla on myös yhteinen tytär True, 5.

Kardashian on kertonut The Kardashians -ohjelmassa toukokuussa, että hänellä on ollut vaikeaa luoda side poikaansa. Hänen äitinsä Kris Jenner kehotti häntä tuolloin päästämään itsensä helpommalla. 

– Toivon, etten olisi niin kriittinen itseäni kohtaan, koska olen erittäin ystävällinen kaikille muille, en vain ole kovin kiltti itselleni. Mutta äitinä oleminen on todellakin yksi niistä maagisimmista kokemuksista koskaan, Kardashian sanoi ohjelmassa. 

Kardashian ja Thompson eivät ole tällä hetkellä parisuhteessa, mutta Kardashian kertoi 27. heinäkuuta ilmestyneessä jaksossa, että hänen exänsä ja tämän 16-vuotias veljensä Amari muuttivat hänen luokseen heidän äitinsä kuoleman jälkeen tammikuussa.

– Olen kiitollinen siitä, että olen tarpeeksi vahva ja rohkea ollakseni tukena jollekin toiselle, jolla ei ole muuta tukia juuri nyt, Khloé sanoi. 

Thompsonin äiti kuoli äkillisesti sydänkohtaukseen 53-vuotiaana. Äidin kuoleman myötä Thompsonista tuli hänen 16-vuotiaan veljensä virallinen huoltaja. 

– Amari on 16-vuotias ja hän on vakavasti vammainen, Khloé kertoo jaksossa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat