Kanye West ja Kim Kardashian osallistuivat suosittuun tietovisaan – "Kim ei tiennyt mitään!"

Kim Kardashian ja Kanye West pääsivät tietovisailemaan.

Celebrity Family Feud -visailuohjelman juontaja Steve Harvey vieraili Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa, jossa hän paljasti palasia Kanye Westin ja Kardashianin perheen osallistumisesta ohjelmaansa.

Westia Harvey nimitti parhaaksi kisaajaksi koko ohjelman historiassa. Maailman suosituimpiin räppäreihin kuuluva West rakastaa Family Feud -televisiovisailua ja mies oli odottanut koko elämänsä päästäkseen ohjelmaan mukaan.

– Kanyen taustajoukot sanoivat, että he eivät ole koskaan nähneet Kanyen hymyilevän näin paljon, juontaja kertoi.

Kanyen ja Kim Kardashianin jaksossa pariskunta ottaa Westin perheenjäsenten kanssa Kardashianin klaanin muita jäseniä vastaan toisistaan mittaa. Kardashianeja edustivat, Khloe Kardashian, Kris Kardashian, tämän äiti Mary Jo. Campbell, Kylie ja Kendall Jenner sekä Kimin paras ystävä Jonathan Cheban. Kilpailu oli kovaa ja varsinkin Khloe sekä Kim ottivat kilpailun hyvin tosissaan.

– Kim ei tiennyt mitään! Harvey nauratti DeGeneresin yleisöä.

– He suorastaan tulittivat toisiaan, hän ja Khloe ovat todella kilpailuhenkisiä, Harvey kertoi siskosten mittelöstä.

Alun perin jaksossa oli tarkoitus nähdä Kardashianien klaani ottamassa yhteen hotelli-imperiumistaan tutun Hiltonin perheen kanssa. Hiltonit kuitenkin peruivat ja Kanye pääsi suosikkiohjelmaansa kisaamaan.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat