Kourtney Kardashian poseeraa asussa, joka sai huhumyllyn käyntiin – kommenttikentässä roihahti lihava riita

1:12
Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tällainen oli Suomen-vierailu

Kourtney Kardashianin Instagram-julkaisun kommenttikenttä täyttyi vihjailevista kommenteista, jotka eivät miellyttäneet kaikkia.

Some- ja tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian esittelee 137 miljoonalle Instagram-seuraajilleen hulppeaa vaatehuonettaan. 42-vuotias tähti julkaisi tilillään useamman kuvan sarjan, jossa hän poseeraa pienessä mustassa topissa ja punaisessa alaosassa, jotka jättävät hänen keskivaratalonsa kokonaan paljaaksi.

Siinä, että Kardashian esittelee paljasta pintaa, ei ole mitään uutta. Fanien kommenteista päätellen monen katse kiinnittyi kuitenkin kolmen lapsen äidin vyötärölle. Kommenttikenttään ilmestyi nopeasti useita viestejä, joissa spekuloitiin Kardashianin odottavan neljättä lastaan.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

E Online ja Mirror kertovat, että Kardashian näpäytti itse raskaudesta utelevaan kommentoijaa kipakkaan sävyyn.

– Olen nainen, jolla on vartalo, tähti vastasi.

Myös monet hänen faneistaan tuohtuivat vihjailevista viesteistä, ja kuvan kommenttikentässä käytiin kiivasta väittelyä siitä, ovatko raskauteen liittyvät kyselyt ja vihjailut asiallisia. 

Osa oli sitä mieltä, että asiasta voi kysyä, jos kyseessä on julkisuuden henkilö ja raskautta on spekuloitu myös muualla sosiaalisessa mediassa. Moni kuitenkin oli eri mieltä.

– On todella tylyä kysellä keneltäkään raskaudesta. Turpa kiinni! eräs napautti.

– Se on aina töykeää. Raskaus on yksityinen asia ja naisilla on oikeus yksityisyyteen. Et voi koskaan tietää, vaikka hänellä olisi ongelmia hedelmällisyyden kanssa, toinen muistutti.

– Monet teistä valittavat, että julkkiksen käsittelevät kuviaan, ja sitten kysytte heti, ovatko he raskaana, jos he eivät ole pikkuruisia. Varsinkin toisten naisten pitäisi tietää, ettei raskaudesta sovi kysellä, kolmaskin kommentoi.

– Mitä ihmettä, hänen vatsansahan on litteä, neljäs ällistelee.

Kardashianilla on kolme lasta ex-puolisonsa Scott Disickin kanssa. Nykyisin hän seurustelee muusikko Travis Barkerin kanssa.

Poosh-hyvinvointisivustoa pitävä Kardashian ei ole sisarustensa tapaan ollut toistuvasti otsikoissa kauneusleikkausspekulaatioiden takia. Moni on sen sijaan ihmetellyt toistuvasti, ettei ikääntyminen tunnu näkyvän sisaruskatraan esikoisessa millään, ja heinäkuussa hän sai faneiltaan kiitosta siitä, että hän julkaisi Instagramissa bikinikuvia, joissa ihoa ei oltu siloteltu kuvankäsittelyn avulla tasaiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja