Kourtney Kardashianin bikinikuvat keräävät suitsuttavia kommentteja: "Rukoilen, että näyttäisin tuolta 41-vuotiaana"

1:12
Tällaisissa tunnelmissa Korutney Kardashian juhlisti nelikymppisiään Suomen Lapissa

Suhdehuhujen keskellä oleva Kourtney Kardashian on ilahduttanut Instagram-seuraajiaan upeilla bikinikuvilla.

Tosi-tv-tähti ja somevaikuttaja Kourtney Kardashian on viime päivinä julkaissut toinen toistaan upeampia bikinikuvia Instagram-tilillään.

Etenkin kuvat, joissa 41-vuotias Kardashian poseeraa pikkuruisissa punaisissa bikineissä ovat keränneet ylistäviä kommentteja tämän yli sadalta miljoonalta Instagram-seuraajalta.

Kardashianin fanit ovat jo aiemmin hämmästelleet sitä, ettei tunnetun sisarussarjan vanhimmainen näytä ikääntyvän lainkaan.

– Rukoilen jumalalta, että näyttäisin yhtä hyvältä 41-vuotiaana ja kolmen lapsen äitinä, eräs seuraaja hehkutti.

– Kaikkein kiinnostavin, jota katsoa, useammat seuraajat puolestaan kommentoivat viitaten perheen elämästä kertovassa Keeping up with the Kardashians -realityssä nähtyyn riitaan, jossa pikkusisko Kim Kardashian haukkui isosiskoaan sisarussarjan vähiten kiinnostavaksi.

Kourtney Kardashianilla on kolme lasta ex-puolisonsa Scott Disickin kanssa. Viime aikoina hän on ollut suhdehuhujen keskellä, kun hänen on spekuloitu tapailevan muun muassa Blink-182-yhtyeestä tuttu rumpalia Travis Barkeria, 45.

People-lehden mukaan Kourtney ja Travis ovat olleet ystäviä pitkään, mutta nyt suhde on kääntynyt romanttiseksi.

– He ovat deittaileet kuukauden tai kaksi. Travis on pitänyt hänestä jo jonkin aikaa, lähipiiriin kuuluva lähde kuiskutti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja