Kim Kardashian julkaisi vanhoja kuvia ja sai fanit raivostumaan – myös Kourtney-siskolta jäätävä kuitti Instagramissa

2:04
Muun muassa tätä on luvassa Keeping up with the Kardashians -sarjan uudella kaudella

Supertähti Kim Kardashianin fanit syyttivät tähteä kovin sanoin siitä, että tämä julkaisi Instagram-tilillä epäedustavan kuvan siskostaan.

Keeping up with the Kardashians -sarjan uusi tuotantokausi alkoi muutamia viikkoja sitten melkoisella rähäkällä, kun Kim Kardashian West ajautui ilmiriitoihin isosiskonsa Kourtney Kardashianin kanssa. Televisionkatsojat näkivät, kuinka sisarusten riita yltyi käsirysyksi, jossa siskokset kynsivät ja läpsivät toisiaan.

Kim julkaisi pääsiäisen pyhinä Instagram-tilillään useamman vanhan valokuvan nuoruusvuosiltaan. Supertähden 165 miljoonaa seuraajaa eivät kuitenkaan ottaneet kuvia vastaan pelkästään riemuiten.

Tähti saikin kommenteissa niskaansa täyslaidallisen, sillä sisaruspäivän kunniaksi julkaistuissa kuvissa esiintyi myös Kourtney. Fanit nimittäin arvioivat, että Kim olisi valinnut tarkoituksella kuvasarjan ensimmäiseksi kuvaksi otoksen, jossa Kourtneylla ei ollut kaikkein edustavin ilme kasvoillaan.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

– Kim julkaisi epäedustavan kuvan Kourtneysta, koska hän on niin kateellinen hänelle, eräs seuraaja kirjoitti.

– Olenko ainoa, jonka mielestä hän valitsi ensimmäiseksi kuvaksi kaikkein surkeimman kuvan Kourtneysta? myös toinen kommentoi.

Fanit pitivät myös ajoitusta epäedustavan kuvan julkaisulle erikoisena. Jotkut tulkitsivat, että kuva viittaisi siihen, että sisarusten välit ovat yhä kireät.

– Tästä voi päätellä, että Kim on yhä raivoissaan Kourtneylle, koska hän julkaisi tuollaisen kuvan.

Kardashian julkaisi myös seuraavana päivänä Instagramissa vanhan koulukuvan itsestään. Tätä kuvaa saapui kommentoimaan myös Kourtney, joka heitti sisarelleen melkoisen sivalluksen.

Kommentissaan Kourtney paljastaa, miksi pikkusiskon hiuksissa on tavallisesti nuoruuskuvissa nähdyn mustan sijaan ruskeanoranssihtavia vivahteita.

–Laitoit valkaisuainetta käsiisi ja hieroit sitä hiuksiisi päivä ennen kuin koulu alkoi saavuttaaksesi tuon siistin oranssi vivahteen, Kourtney kommentoi.

Kim on jälkikäteen myöntänyt, että sisarukset eivät olleet televisiossa nyt nähdyn tappelunsa jälkeen tekemisissä viikkoihin.

Myös heidän äitinsä ja managerinsa Kris Jennerin on kerrottu järkyttyneen videomateriaalin nähtyään niin paljon, että tämä purskahti kyyneliin.

Kim on kuitenkin kertonut, että sisarukset ovat jälleen väleissä. 

– On harmi, että 18. kausi tulee pian ulos ja kaikki menee pahemmaksi ennen kuin kääntyy taas paremmaksi, Kim harmitteli Ellen DeGeneresin ohjelmassa.

– Välimme ovat parantuneet. Olemme puhuneet kaikesta ja saavuttaneet ymmärryksen, hän lisäsi.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja