Koston pyörteisiin päästään myös AVAlla

Kotikonnuilleen Hamptoniin pitkän tauon jälkeen palaava Emily Thorne on nuori älykäs nainen, jolla on Menneisyys.

Pitkään kostoa suunnitelleella Emilyllä on vihdoin tilaisuus tasata tilit menneisyyden kanssa! Sarjan päähahmoa esittää Everwoodista ja Perhesiteistä tuttu kaunotar Emily VanCamp.

Emily Thorne (Emily VanCamp) palaa kotimaisemiin ja vuokraa saman merenranta-asunnon, jossa hän asui isänsä David Clarken (James Tupper; Teoria miehistä) kanssa 17 vuotta sitten. Emily vaikuttaa ensisilmäyksellä ystävälliseltä naapurintytöltä, joka viehätysvoimansa avulla pääsee osalliseksi seurapiireihin.

Mutta kaikki ei ole sitä miltä se näyttää. Emilyn ollessa 9-vuotias perheen luotetut naapurit lavastivat hänen isänsä syylliseksi rikokseen ja isä tuomittiin elinkautiseen. Tyttö ei nähnyt isäänsä enää koskaan ja vietti lapsuutensa vihan ja menetyksen tunteiden vallassa.

Nyt Emilyllä on vihdoin tilaisuus suloiseen kostoonsa tekaistun henkilöllisyyden turvin. Yksi kaunan kohde kerrallaan hän alkaa toteuttaa tarkkaan laadittua suunnitelmaansa ainoan ystävänsä Ashley Davenportin (Ashley Madekwe) avustuksella.

Ironiseksi Ashleyn tilanteen tekee se, että hän on tapahtumasuunnittelija, joka toivoo pääsevänsä ystävänsä inhokkinaisen suosioon saadakseen jalansijan Hamptonin eliitissä.

Sarjan tekijät

Yhdysvalloissa 21.9.2011 startanneen uutuusarjan käsikirjoittaja ja vastaava tuottaja on Mike Kelley, joka tunnetaan menestyssarjoista O.C., Tunteet pelissä, Jericho ja The Beautiful Life. Tuotantotiimin muut jäsenet Marty Bowen ja Wyck Godfrey ovat aikaisemmin tuottaneet mm. Twilight- elokuvia.

Koston pikauusinnat AVAlla perjantaisin klo 21.00 alkaen 29.3.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat