Koskettava jälleennäkeminen – suosikkinäyttelijä murtui kyyneliin

Suosikkinäyttelijätär Jennifer Garner puhkesi kyyneliin tavatessaan entisen vastanäyttelijänsä.

Näyttelijätär Jennifer Garner nousi koko maailman tietoisuuteen näytellessään Sydney Bristol -nimistä agenttia suositussa Alias-vakoojasarjassa. Vaikka sarjan päättymisestä on kulunut jo kuusi vuotta, Garner koki tunteikkaan hetken tavatessaan Alias-sarjan vastanäyttelijänsä Victor Garberin teatteriesityksen jälkeen Broadwaylla.

Garner herkistyi tapaamisesta niin paljon, että hän itkeä tirautti muutaman kyyneleen entisen vastanäyttelijänsä olkaa vasten. Lämpimän halauksen saanut Garner hautasi kasvonsa 63-vuotiaan näyttelijän rintaan, jonka jälkeen hän kohotti päätään yhteiskuvia varten.

Kyynelsilmäinen kaunotar kuitenkin hymyili urhoollisesti koskettavasta tilaisuudesta huolimatta. Kaksikolla näyttikin olevan hauskaa yhdessä, kun he yhdessä tutkiskelivat älypuhelinta.

Miten Garber on kuvaillut suhdettaan Jennifer Garneriin? Lue se täältä!

Vaikka suosikkisarjassa kaksikon esittämien roolihahmojen välit olivatkin monimutkaiset, todellisuudessa näyttelijöiden välillä oli vahvaa kemiaa. Garberin mukaan hänen ja Garnerin suhde on ollut aina hyvin läheinen ja hän on ollut Gernerille kuin toinen isä.

Jennifer Garner näyttelee Subin perjantai-illan menestyselokuvassa Juno.

JUNO Subilla perjantaina 17.8. klo 21.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat