Koskettava hetki kolarin jälkeen: Palomieheltä suloinen ele pikkutytölle

Yhdysvaltalainen palomies istahti lukemaan kirjaa pienelle tytölle, joka oli ollut kolarissa. Tästä hetkestä otettu valokuva lämmitti somekansan mieltä, kertoo New York Post

Netissä on ihasteltu kuvaa, jossa palomies istuu pikkutytön kanssa katukiveyksellä lukemassa tälle kirjaa. Lapsi oli hetkeä aiemmin ollut autokolarissa. Kuvaushetkellä onnettomuuspaikan siivoustyöt olivat käynnissä. 

Kuva otettiin syyskuun lopulla Montanan Billingsissä. Kuvan julkaisi Facebookissa valokuvaaja Allie Marie Schmalz 30. syyskuuta.

– Tämä on suloisin asia ikinä! Tämä palomies luki kirjaa pienelle tytölle sen jälkeen, kun tämä oli joutunut onnettomuuteen! 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Työkaveri kehuu Ryania

New York Postin mukaan myöhemmin selvisi, että kyseisen pelastustyöntekijän nimi oli Ryan Benton

Benton ei halunnut antaa haastattelua. Hänen työkaverinsa Cameron Abell sen sijaan kertoi KTVQ-medialle Bentonin halunneen varmistaa, että tyttö tunsi olonsa turvalliseksi kolarin jälkeen lukemalla tytölle kirjaa. Palolaitos oli saanut kirjan osana paikallisten yrittäjien lahjoittamaa tavarakassia. 

– Ryan on erittäin vaatimaton kaveri ja hän luultavasti tappaa minut, kun joutuu takiani julkisuuden valokeilaan, Abell kertoo.

– Mutta hän teki tuonna päivänä hienoa työtä ja hän sanoi, ettei halua olla haastattelussa, koska hän tekee vain työtään. Ja siten me kaikki tavallaan myös ajattelemme. Mutta tiedämme, että kun joku tekee jotain tuollaista ja saa siitä huomiota, on hyvä antaa heille tunnustusta hyvin tehdystä työstä.

Myös paikallinen paloasema jakoi kuvan Instagram-tilillään.

– Tärkeitä ovat ne pienet asiat! oheen oli kirjoitettu.

Lue myös:

    Uusimmat