Palokunta auttoi siiliä ahdingossa – eläimen hengen pelastanut operaatio kuvattiin videolle Englannissa

Siili oli jotenkin jäänyt jumiin viemäriin Isossa-Britanniassa. Palokunta sai sen pelastettua.

Eläinsuojelujärjestö ja palokunta joutuivat Englannin Itä-Sussexissa erikoisemman pelastusoperaation eteen, kun he 23. elokuuta kuuden aikaan illalla saivat ilmoituksen parkkipaikan viemäriin nalkkiin jääneestä siilistä. Seafordissa sattuneesta tapauksesta kertoo Upi.com-sivusto.

Paikallinen eläinsuojelujärjestö kertoi tapahtuneesta Facebook-sivullaan videomateriaalin kera 24. elokuuta. Eläinsuojelujärjestölle jäi epäselväksi, miten siili oli joutunut betonitiilistä rakennettuun viemäriin jumiin ylipäätään.

Eläinsuojelujärjestön mukaan siili vaikutti olevan ahdistunut tilanteestaan. Päivityksessä kerrotaan sen jääneen jumiin niin ahtaaseen paikkaan, että se ei pystynyt kääntymään.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eläinsuojelujärjestön työntekijät kutsuivat palokunnan paikalle. He ryhtyivät pelastamaan eläinparkaa välineillä, jotka oli suunniteltu ihmisten pelastamiseen liikenneonnettomuuksissa ruttuun menneistä autoista. Niiden avulla he onnistuivat pääsemään betonitiiliputkesta läpi pelastamaan siilin.

Loppujen lopuksi siilillä oli kaikki hyvin

Siili oli yltä päältä likainen ja kärsi nestehukasta. Se oli myös laihtunut. 

Nyt siili on eläinlääkärin tarkkailussa mahdollisten terveysongelmien varalta. Sillä ei mediatietojen mukaan ollut ruhjeiden lisäksi muita vammoja. Siili tullaan myöhemmin vapauttamaan takaisin luontoon. 

– On selvää, että tämä siili olisi kuollut, jos sitä ei olisi pelastettu, päivityksessä todetaan.

Lähde: Upi.com

Lue myös:

    Uusimmat