Koronapandemian tyhjentämässä kiinalaisessa eläintarhassa tapahtui jotain harvinaista – pandapari kävi tositoimiin ensimmäistä kertaa 10 vuoteen

Washingtonin eläintarhan kävijät jättivät haikeat jäähyväiset: Tarhan Bei Bei -panda muuttaa Kiinaan 1:15
Washingtonin eläintarhassa hyvästeltiin loppuvuodesta 2019 Bei bei -panda, joka muutti Kiinaan.

Kiinalaisessa eläintarhassa nähtiin jotain todella harvinaista, kun pandapariskunta paritteli ensimmäistä kertaa 10 vuoteen.

Koronaviruspandemiasta johtuva kotiin eristäytyminen voi yksilöstä riippuen aiheuttaa erilaisia tunteita. Joitakin karanteeni voi ärsyttää, toisilla puolestaan saattavat himot hyrrätä.

Jälkimmäiseen kategoriaan kuuluvat ehdottomasti vierailijoista tyhjentyneen hongkongilaisen eläintarhan kaksi isopandaa, jotka parittelivat onnistuneesti maanantaina ensimmäistä kertaa oltuaan jo kymmenen vuotta yhdessä puiston asukkeina, kertoo Buzzfeed.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eläintarhassa toivotaan raskautta

Ocean Park -nimisestä puistosta kerrotaan, että 14-vuotiaat Ying Ying ja Le Le pistivät homman niin sanotusti pakettiin maanantaiaamuna. Pandat olivat osoittaneet merkkejä kiima-aikansa alkamisesta maaliskuun lopulta.

Pandat ovat pahamaineisen huonoja lisääntymään vankeudessa, joten eläintarhan henkilökunta oli syystäkin innoissaan pandaparin lemmenleikeistä. Nyt henkilökunta odottaa toiveikkaana, että Ying Ying olisi mahdollisesti raskaana. Buzzfeedin mukaan ultraäänellä pandan raskauden voi kuitenkin todeta vasta noin pari viikkoa ennen synnytystä.

Eläintarhassa ei ole käynyt vierailijoita tammikuun 26. päivän jälkeen koronaviruksen vuoksi, joten panda-asukit saivat puuhastella rauhassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tunnetko jo Lumin ja Pyryn? Lue myös Ähtärin pandoista!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat