Korkojen kera -juontaja Jenni Pääskysaari paljasti näyttävän tatuointinsa, katso!

MTV3:n suosittua Korkojen kera -keskusteluohjelmaa juontava Jenni Pääskysaari esitteli Helmelle kesän aikana käteensä ilmestyneen suuren tatuoinnin.

Tarkkasilmäiset ovat huomanneet syksyisissä Korkojen kera -lähetyksissä juontaja Jenni Pääskysaaren käteen ilmestyneen suuren tatuoinnin. Pääskysaari esitteli hymyssä suin kättään koristavan tuoreen kuvan.

Pääskysaari kertoo haaveilleensa jo pitkään ottavansa näyttävän kuvan käteensä. Nyt juontajan käsivartta koristaa suuri värikäs kala ja Pääskysaari on enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen.

– Tämä oli pidemmän suunnittelun tulos. Kala siitä kehkeytyi yhteistyössä tatuoijani kanssa, Pääskysaari kertoo.

Kalalla on Pääskysaarelle itselleen tietty merkitys, mutta ulkopuolisten juontaja toivoo näkevän tatuoinnin pelkkänä kuvana.

– Se vaan esittää kalaa. Sillä on minulle oma merkitys, mutta se merkitys ei ehkä kuulu muille, salaperäinen Pääskysaari kertoo.

Pääskysaari kertoo, ettei tatuointi ole ensimmäinen kuva, joka hänen ihoonsa on ikuistettu. Juontaja kertoo, että aiemmat tatuoinnit on otettu paikkoihin, jotka eivät vaatteet yllä näy.

Juontaja kertoo saaneensa läheisiltään paljon palautetta tuoreesta tatuoinnista. Etenkin kuvan kokoa on kauhisteltu. Pääskysaari ei kuitenkaan ole palautteesta moksiskaan.

– Aika moni hätkähtää ensin kuvan kokoa. Se on kuitenkin minun juttuni ja minulle tärkeä, niin ei sillä ole oikeastaan mitään väliä, mitä kukaan siitä sanoo, itsevarma Pääskysaari muistuttaa.

Jenni Pääskysaari juontaa MTV3-kanavalla sekä Korkojen kera - että Kadonneen jäljillä -suosikkisarjoja

MTV3/Helmi

Teksti: Heli Kuitunen

Kuva: Heli Kuitunen, Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja