Kolbie perui häänsä vain viikon varoitusajalla – lahjoitti yli 3 000 euron juhlapaikan tuntemattomille

1:47

Amerikkalaisnainen päätti saada omien häidensä peruuntumisesta aikaiseksi jotakin positiivista. Hän arpoikin tuhansien eurojen arvoisen juhlapaikkavarauksensa sitä tarvitsevalle pariskunnalle, kertoo Daily Mail.

Katso yltä video identtisistä kaksossiskoista, jotka menivät naimisiin identtisten veljesten kanssa!

Teksasilaisen Kolbie Sandersin, 24, häihin oli enää viikko, kun nainen muutti mielensä. Hän tajusi, ettei hänen ja tulevan puolison Skylarin suhteessa ollut enää intohimoa.

Pari ehti seurustella neljä vuotta ja olla kihloissa puolitoista vuotta.

– Siinä ei ollut skandaalia. Heräsin yhtenä päivänä ja tajusin, etten halunnut naida häntä. Olimme molemmat menettäneet intohimomme toisiamme kohtaan. Me lakkasimme rakastamasta toisiamme, Kolbie kertoo.

– Se oli lyhyellä varoitusajalla, mutta et voi mennä naimisiin, jos sinusta tuntuu, ettei se toimi pidemmällä aikavälillä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kolbie päätti kuitenkin kääntää häiden perumisen positiiviseksi asiaksi ja silti ottaa hyödyn irti kokonaan maksetusta hääjuhlapaikasta. Juhlapaikka oli maksanut yhteensä jopa yli 3 000 euroa.

Kolbie päätti antaa juhlapaikan sitä tarvitsevalle pariskunnalle.

Niin hän julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa kertoi lahjoittavansa juhlapaikan pariskunnalle, joka pystyisi menemään naimisiin siellä viikon päästä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hääpaikka sitä tarvitsevalle

Pian Kolbie alkoi saada satoja viestejä kiinnostuneilta sulhasilta ja morsiamilta, jotka halusivat kovasti saada juhlat itselleen.

– En pystynyt edes laskemaan viestejä, sain [niitä] satoja ja satoja. Olin hereillä aamuviiteen lukemassa niitä kaikkia. En uskonut, että minun täytyisi valita niin monista eri ihmisistä. Oli vaikea verrata heidän tarinoitaan, Kolbie sanoo.

Sosiaalisessa mediassa paljon huomiota herättänyt julkaisu sai lopulta myös paikallisen valokuvaajan, pitopalvelun, floristin, hiusstylistin ja meikkaajan innostumaan, ja lahjoittamaan palveluitaan voittajalle ilmaiseksi.

Kolbie valitsi ensin ehdokkaiden joukosta 45 pariskuntaa, joista "voittajan" hän arpoi.

Juhlat päätyivät 22-vuotiaalle Halie Hipsherille. Naisen tarina oli erottunut joukosta, sillä hänen 81-vuotias isoisänsä sairasti haimasyöpää eikä miehellä ollut enää paljoa elinaikaa jäljellä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä on myös rakkaustarina tytön ja hänen isoisänsä välillä"

Kun Halie ja tämän sulhanen Matthew Jones, 24, saivat Kolbien juhlapaikan, he pystyivät aikaistamaan naimisiinmenoaan vuodella, ja näin myös isoisän oli mahdollista osallistua.

– Kiitos. En voi sanoa sitä tarpeeksi. Sanon sen todennäköisesti 20 000 kertaa, Halie sanoo.

Halie ja Matthew menevät naimisiin lauantaina, ja Kolbie on totta kai myös kutsuttujen listalla.

– Tämä on enemmän kuin rakkaustarina kahden rakastavaisen välillä, mutta myös rakkaustarina tytön ja hänen isoisänsä välillä, Halie tiivistää.

Lähteet: Daily Mail, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja